Maabjerg

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 200 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 3000 liter 300 liter 50 liter 2000 liter 80 liter

Levering: trailer i poser i løs vægt løst leveret i bigbag hent selv afhentning i sække vognlæs

Brands: Animix Trim Ecostyle Universal

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort produktudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare havegødning.
For en del er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring havegødning.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige havegødning fra webshop til webshop. En del giver de bedste tilbud, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart super afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af havegødning online.
De udbredte byggekæder har butikker i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. Herigennem er der mulighed for at slippe for fragten, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille havegødning online på deres hjemmeside.
Diverse webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Derigennem bør du modtage super konstruktiv assistance fra medarbejdere der er eksperter i netop havegødning.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
havegødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

havegødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprocessen, specielt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende byggerier behøver mere end en person. Desuden vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
2Der ligger rigelige mængder af vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Især YouTube faciliterer overvældende meget nyttig viden, især såfremt man benytter den engelske version.
3Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør have en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
4Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdshjelm der hjælper dig overfor hændelige risici. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
5Man skal aldrig mangle værktøj. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har grejet disponibelt forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indregne de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Længe før du påbegynder byggeprojektet er det temmelig betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
7Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag kan du løbende holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit avancerede byggeprojekt.
8Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås når ombygningen gør en forskel for klimaet. Støtten er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for planeten.
9Det viser sig betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du begynder dit byggeprojekt. Du kan forfatte en simpel note med alt det du skal bruge, og som det næste gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Der kommer som regel utidige vanskeligheder i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat rimelig tid i køreplanen, således at man kan være sikker på at man når det til siden.
11Du bør reflektere over om du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for bør have hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du indhenter professionel hjælp vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra diverse entreprenører.
12Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være fordelagtigt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne søge sig frem til online tilbud på hver eneste af dem.
De højest bedømte byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Størstedelen af webbutikker i Danmark tilbyder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til havegødning. Det mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er jo temmelig let, og i mange tilfælde også den billigste metode til levering.

Du kan også udse dig at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver gennemsnitligt en lille smule mere bekostelig, men omvendt temmelig praktisk ift. havegødning online. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du bor i kort afstand af internet forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på havegødning er naturligvis særligt udslagsgivende såfremt du har brug for varen fluks, og herved er det ret så væsentligt at man finder det estimerede leveringstidspunkt for havegødning. En række online firmaer – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer online, som imidlertid forudsætter at ordren køres igennem før et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden de lageransatte har fri.

En hel del internet butikker tilbyder fragt uden gebyr på havegødning online, men ofte kun såfremt der bestilles for en bestemt pris. Ellers kunne man vælge den billigste fragtmulighed, som gerne vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted.

En hel del webbutikker foreslår click-and-collect hvor man handler billig havegødning online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne yder eksempelvis afhentning af havegødning i følgende områder:

Aarhus, Højbjerg, Hjørring, Taastrup, Gladsaxe, Herlev, Haderslev, Aabenraa, Charlottenlund, Valby, Middelfart, Viborg, Nykøbing Falster, Nakskov, Albertslund, Hillerød, Vordingborg, Hvidovre, Greve, Vejle, Stenløse, Grenaa, Tårnby, Holstebro, Frederiksberg, Risskov, Aalborg, Køge, Kokkedal, Holbæk, Frederikshavn, Brabrand, Jyllinge, Skanderborg, København, Lystrup, Virum, Korsør, Randers, Nørresundby, Hobro, Allerød, Fredericia, Nærum, Roskilde, Esbjerg, Slagelse, Helsingør, Struer, Værløse, Farum, Søborg, Haslev, Horsens, Ishøj, Vallensbæk, Silkeborg, Sønderborg, Næstved, Glostrup, Ikast, Hørsholm, Skive, Hedehusene, Solrød Strand, Åbyhøj, Nyborg, Vanløse, Varde, Rudersdal, Brønderslev, Birkerød, Herning, Gentofte, Rødovre, Brøndby, Brønshøj, Kalundborg, Ballerup, Lyngby, Tilst, Kolding, Thisted, Ølstykke, Hedensted, Frederikssund, Ringsted, Odder, Rønne, Lillerød, Odense, Svendborg, Dragør, og Frederiksværk, .

Click-and-collect for havegødning er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger eksempelvis køb havegødning og havegødning priser. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge fx havegødning tilbud, billig havegødning og havegødning online, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Tilbud på havegødning

Det er i dag yderst praktisk for enhver at finde information om priser på billige havegødning online fra diverse e-butikker, og følgelig har en lang række internet selskaber i Danmark været presset til at at nedskære prisen på havegødning eftertrykkeligt, og endda garantere levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk være tiden værd at sammenligne indtil flere internet firmaer efter tilbud og udsalg på havegødning online forinden du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Man skal blot være årvågen med, at hvis en netbutik tilbyder billige havegødning online til salg for en pris som kan virke uhørt billig, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk netshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en foranstaltning, hvilket begunstiger en imod falske online webshops.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at betale beløbet til havegødning over en periode. Det tilbydes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Ved kig i data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter bl.a. havegødning online og havegødning priser. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter eksempelvis billig havegødning, køb havegødning samt havegødning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

Alt var i orden” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1000 liter 80 liter 400 liter 300 liter 1 m3 3000 liter 500 liter 2000 liter 50 liter 200 liter

Levering: trailer i løs vægt vognlæs afhentning i sække løst leveret i poser i bigbag hent selv

Brands: Ecostyle Universal Animix Trim

Tjek tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder tilpas habile chancer for at se nærmere på diverse tidligere konsumenters opfattelser og herved slår vi et slag for, at du tjekker e-handlens vurderinger forud for at du shopper billige havegødning online.

Facebook resulterer i tilsvarende ret så fordelagtige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. Foruden det ser vi mange online varehuse i Danmark som gør det muligt at sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel bør bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige havegødning online i en webbutik kan man ideelt set have øje for netshoppens handelsvilkår, men det er i reglen et tidskrævende arbejde, særligt hos de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, da det typisk er et sympol på at online forretningen adlyder de gældende danske regler, foruden at internet butikken fra tid til anden revurderes af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne på området.

Desuden giver det dig anledning til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes besvær i processen med din ordre på havegødning. Derudover foreslår vi at kunden er sat ind i de mest centrale forhold i forbindelse med købet af havegødning online, som fx hvilken returpolitik webshoppen bruger.

Her er det ligeledes vigtigt, at man permanent opbevarer sin kvittering, så man senere kan påvise købet af havegødning, uagtet om man har handlet hos XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan eller 10-4.

Maria H gav 5 stjerner

Som altid

Pia gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Inger gav 5 stjerner

Nemt køb

Mette Kristensen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen handler billige havegødning i en online virksomhed kunne de uden tvivl læse virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super spændende. Tilsvarende er det prisværdigt at køber er obs på de vigtigste forhold i forbindelse med købet af billige havegødning online, f.eks. hvilken byttepolitik webbutikken tilsikrer.
2Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer en imod svindlende online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre beløbet af flere omgange.
3Nogle enkelte e-forhandlere tilbyder levering uden gebyr på havegødning, men typisk forudsætter det at der handles for et konkret beløb. Ellers skal man foretrække den mindst kostelige leveringsudgave, som tit vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver undertiden desuden super fremkommelig. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
4Den mest prisbevidste leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du lever lige ved netshoppens arbejdslager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være vældig essentiel forudsat man skal bruge havegødning øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle firmaer på nettet gratis fragt, men i reglen forudsætter det at du indkøber for et fastslået beløb.
5En række e-handler yder i øjeblikket diverse billige fragttyper til havegødning. En der er meget almindelig er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din pakke når der er tid til det. Løsningen er jo ret så simpel, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige form for levering.
6Det har vist sig at være vældig fremkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige havegødning på diverse internet forhandlere i Danmark, og derfor tilbyder massevis af netbutikker portofri levering. Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at efterse diverse internet outlets efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris.
7Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er en indikation om at online virksomheden føjer de danske retningslinjer, samt at internet firmaet tit overvåges af jurister der er meget fortrolige vilkårene på området. Forinden folk køber billige havegødning i en webbutik kunne de i princippet overveje netbutikkens forretningsaftale.
8Fragttiden kan vise sig at være ret afgørende forudsat vi står og skal bruge dine nye varer straks, så herved er det selvsagt på sin plads at vi studerer den forventede leveringstid ved havegødning. Temmelig mange internet butikker byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, hvilket kræver at orden realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
9Trustpilot indebærer de facto pålidelige løsninger til at evaluere en hel del aktuelle kunders reflektioner og herved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på online shoppens anmeldelser inden du shopper billige havegødning online. Facebook resulterer i også ultra anstændige genveje til at få et kig ind i online butikkens pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk