Maabjerg

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 2000 liter 3000 liter 80 liter 1000 liter 200 liter 300 liter 50 liter 500 liter 400 liter

Levering: vognlæs hent selv i sække trailer i løs vægt i poser løst leveret i bigbag afhentning

Brands: Danmuld Champost Pindstrup GreenBio Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have produkterne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de store byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en netbutik, som kan tilbyde rådgivning til valg af harpet muldjord.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse byggemarkedets regler.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare harpet muldjord.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige harpet muldjord hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, og andre fokuserer på service. Du må afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder køber varer fra adskillige producenter, så du kan vælge fra et stort udvalg af harpet muldjord online.
De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og derigennem har folk tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derved har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt sågar have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du modtage mere begavet hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis harpet muldjord.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle harpet muldjord online fra deres webshop.
Alverdens små butikker står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
harpet muldjord silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er muligt at søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det gives ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det kræver med andre ord at byggeprojektet forbedrer miljøet.
2For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund må du tit holde øje med femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
3Potentielt kan det blive afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt før du begynder byggeprocessen. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig oversigt med alt hvad der bliver brug for, og derefter efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Der viser sig stort set altid uforudsete bump på vejen ved omfattende byggeprojekter, og altså kan det være essentielt at der afsættes god nok plads i køreplanen, således at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
5Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at nedskrive en klar køreplan, der viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder din tidsplan.
6Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet et budget for dit projekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være fornuftigt at kortlægge samtlige omkostninger, og herefter notere omkostningen ved dem én efter én.
7Forud for at du starter dit byggeprojekt må det være ultra fundamentalt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
8Der findes en hel række artikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube faciliterer enormt meget anvendelig information, navnligt såfremt du benytter den engelske version.
9Det anbefales at få assistance til projektet, specielt når der er tale om omfangsrige ombygninger. Omfattende ombygninger gør krav på flere folk. Ydermere må det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Det kan overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du må købe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Ifald du ønsker hjælp fra en ekspert anbefales det at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
11Man vil på ingen måde gå ned på grej. Typisk kan det vise sig fordelagtigt at du har det parat når du starter byggeprojektet. Du bør huske at inkludere de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke har professionel assistance.
De højest bedømte byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Adskillige e-butikker frembyder i vore dage diverse billige metoder til levering til harpet muldjord. En af de mest anvendte er nu om dage afhentningssteder, hvor du så selv henter ordren når det passer dig. Leveringsformen er nemlig rigtig bekvem, samt typisk ydermere den mest betalelige leveringsmetode.

Du burde ydermere overveje at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er ofte en tak mere pebret, men derudover temmelig uproblematisk ved køb af harpet muldjord online. Den mest billige leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken, men dette betinges af at du befinder dig lige ved internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på harpet muldjord er jo vældig aktuel forudsat vi står og skal bruge pakken inden for få dage, og med det formål er det ret så relevant at du studerer det forventede leveringstidspunkt ved harpet muldjord. Flere webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, der dog tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt skippet afsted forinden de lageransatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet outlets præsterer levering uden gebyr på harpet muldjord online, men i reglen er det betinget af at du bestiller for et præcist beløb. Alternativt bør man foretrække den billigste leveringsmodel, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

En lang række netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig harpet muldjord online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan og Davidsen. Byggekæderne frembyder eksempelvis klik-og-hent på harpet muldjord i følgende byer:

Gentofte, Middelfart, Hjørring, Virum, Hillerød, Ringsted, Skive, Sønderborg, Ballerup, Holbæk, Vanløse, Varde, Odense, Frederiksværk, Tårnby, Taastrup, Thisted, Holstebro, Stenløse, Jyllinge, Rødovre, Ølstykke, Korsør, Lystrup, Fredericia, Valby, Roskilde, Nakskov, Charlottenlund, Brønderslev, Kalundborg, Hvidovre, Solrød Strand, Svendborg, Esbjerg, Haslev, Herlev, Albertslund, Gladsaxe, Aalborg, Greve, Lillerød, Aarhus, Slagelse, Kolding, Rudersdal, Nykøbing Falster, Allerød, Farum, Frederikshavn, Nyborg, Hedensted, Brøndby, Vordingborg, Nærum, Brønshøj, Struer, København, Hedehusene, Tilst, Frederikssund, Skanderborg, Helsingør, Vejle, Værløse, Glostrup, Randers, Dragør, Højbjerg, Viborg, Hobro, Horsens, Odder, Ishøj, Brabrand, Næstved, Søborg, Silkeborg, Aabenraa, Åbyhøj, Herning, Haderslev, Nørresundby, Hørsholm, Ikast, Kokkedal, Vallensbæk, Lyngby, Grenaa, Risskov, Rønne, Birkerød, Køge, og Frederiksberg, .

Click-and-collect af harpet muldjord er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter for eksempel køb harpet muldjord og harpet muldjord online. Man ser desuden tit online shoppere søge for eksempel harpet muldjord tilbud, harpet muldjord priser samt billig harpet muldjord, plus de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Rabat på harpet muldjord

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for forbrugerne at analysere priser på billige harpet muldjord online i blandt diverse e-forretninger, og derfor har flertallet af internet foretagender set sig tvunget til at mindske prisniveauet på harpet muldjord voldsomt, og derudover tilbyde gratis fragt.

Til gengæld kan det alligevel vise sig lønsomt at studere en række shops på nettet efter billige priser på harpet muldjord online inden du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du skal imidlertid være årvågen med, at hvis en online butik frembyder billige harpet muldjord online til salg for en tilbudspris der virker usædvanlig gunstig, så kunne det mange gange være et bevis på en bedragerisk internet forhandler. Køb med betalingskort er imidlertid inkluderet i en orden, hvilket bistår en imod uægte online virksomheder.

Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale regningen på harpet muldjord i flere bidder. Dette fås normalt ved specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Når der ses på tallene står det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter fx billig harpet muldjord og harpet muldjord online. Vi ser desuden typisk netshoppere lede efter blandt andet harpet muldjord priser, køb harpet muldjord og harpet muldjord tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 3000 liter 50 liter 300 liter 1 m3 500 liter 1000 liter 400 liter 80 liter 200 liter 2000 liter

Levering: løst leveret vognlæs i sække hent selv i løs vægt i poser afhentning trailer i bigbag

Brands: Champost Danmuld Park Pindstrup GreenBio

Kig på andre menneskers ratings

Trustpilot tilbyder dig tilpas troværdige chancer for at se nøjere på en række andre konsumenters opfattelser og herved er det prisværdigt, at du studerer online virksomhedens ratings før du handler billige harpet muldjord online.

Facebook fører til på samme måde en række passelige chancer for at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed. Foruden det er der mange e-forhandlere hvor det er muligt at udfærdige en kritik af købsoplevelsen, hvilket også burde tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige harpet muldjord online hos en internet shop bør man uden tvivl kigge på deres betingelser, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, særligt med de kendte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt e-shoppen er e-mærket, siden det kan være et signal om at e-shoppen overholder de danske regler, samt at den en gang i mellem kontrolleres af fagmænd der er inde i reglementet på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, ifald du møder vanskeligheder som følge af din shopping med harpet muldjord. Dertil går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de mest basale retningslinjer der har indvirkning på købet af harpet muldjord online, f.eks. den returrettighed netbutikken har.

Her er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens ordrekvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af harpet muldjord, uafhængig af om man bestiller hos 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan eller XL-Byg.

Karen Poulsen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Christian Hansen gav 4 stjerner

God til prisen

Søren Kristensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Hans Hansen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til online shopping
1Forinden folk bestiller billige harpet muldjord hos en e-handler kunne man uden tvivl få overblik over webshoppens regler, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Yderligere kan det anbefales at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på shopping af billige harpet muldjord online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden lover.
2Det er i dag yderst gnidningsløst for enhver at finde frem til de bedste priser online på billige harpet muldjord i blandt forskellige online forretninger, og af den grund yder en hel del online shops gratis levering. Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at sammenligne indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg inden du shopper, så du er sikker på at få fat i den billigste pris.
3Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som jo kræver at du er nærved internet selskabets arbejdslager. Den fragtløsning er selvfølgelig ualmindeligt relevant ifald du står og skal bruge harpet muldjord lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet varehuse billig fragt, men undertiden er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret sum.
4Vi tilråder at finde ud af om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en erklæring om at internet butikken accepterer de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden jævnligt evalueres af fagmænd der kender til de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige harpet muldjord på en butik burde de i princippet gennemgå virksomhedens handelsaftale.
5Leveringsdygtigheden er jo ualmindeligt afgørende forudsat vi skal bruge produktet nu og her, og af den grund er det virkelig vigtigt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt på harpet muldjord. En stor portion forretninger på nettet yder billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men glem ikke at det betinges af at transaktionen realiseres forinden et bestemt klokkeslæt.
6Indtil flere e-firmaer sikrer gratis fragt på harpet muldjord, men i reglen er det så præmissen at der købes for et konkret beløb. Alternativt kunne du gribe den mest billige leveringsmetode, der typisk er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen bliver typisk omvendt ekstremt bekvem. Den mest letkøbte leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken.
7En lang række internet varehuse yder nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsformer til harpet muldjord. En af de mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt oftest tillige den mest letkøbte leveringstype.
8Trustpilot tilbyder tilpas gavnlige muligheder for at studere ret mange øvrige brugeres reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du iagttager online firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige harpet muldjord online. Facebook bringer dig ydermere fuldt ud strålende metoder til at få indtryk af online virksomhedens pålidelighed.
9Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, der støtter dig imod uærlige online varehuse. Som en anden løsning kunne du vælge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at afdrage prisen senere.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk