Maabjerg

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 200 liter 400 liter 1000 liter 1 m3 50 liter 2000 liter 3000 liter 80 liter 500 liter

Levering: i løs vægt i bigbag trailer i sække vognlæs hent selv afhentning løst leveret i poser

Brands: Turfline Gardol Champost Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover bare græsplænegødning.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er navnligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring græsplænegødning.
Du vil finde variationer i priserne på billige græsplænegødning hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på service. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og som følge af det har folk adgang til at handle online og køre materialerne selv. Af den grund har man mulighed for at spare fragtomkostningen, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De udbredte byggecentre samler varer fra alverdens leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt sortiment af græsplænegødning online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det er det forventeligt at du får endnu mere anvendelig assistance fra medarbejdere som er specialister i netop græsplænegødning.
Mange nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du bestiller græsplænegødning online på deres side.
Flertallet af nichespecifikke webshops producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

græsplænegødning bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal investere i assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at tage imod prisoverslag fra flere leverandører.
2Godt forarbejde bliver metoden til succes med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet køreplan, som viser hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
3For byggeprojekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Således kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrudsigten i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med dit store byggeprojekt.
4Du kan finde mange artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med enorme mængder konstruktiv oplysning, særligt ifald du kigger i hele verden.
5Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være rationelt at beskrive alle udgifter, og så undersøge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
6I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis renoveringen er klimavenligt. Tilskudet kræver dermed at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
7Før du iværksætter byggeprocessen er det ubeskriveligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Du må på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej påklædning som arbejdssko som skåner dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en professionel.
9Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig smart at du har det tilgængeligt forinden du iværksætter arbejdet. Husk også at medtage disse udgifter i byggeriets budget.
10Måske kan det blive meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til disposition i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammensætte en enkel note som samler alt det som er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, så du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf vurderes det afgørende at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
12Det er en god idé at spørge om hjælp til dele af projektet, hovedsageligt ift. større ombygninger. Omfangsrige projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål inden for græsplænegødning

 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  Størstedelen af online virksomheder udlover i dag et hav af forskellige billige fragttyper til græsplænegødning. En sikker vinder er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din pakke når der er mulighed for det. Den er nemlig vældig ligetil, samt oftest ydermere den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du bør også påtænke at få produkterne bragt til din lejlighed eller til når du er på job. Metoden viser sig i mange tilfælde en tak mere pebret, men også super hensigtsmæssig for græsplænegødning online. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du opholder dig nærved e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på græsplænegødning kan i nogle tilfælde være usædvanlig vital når vi mangler produkterne omgående, så herved er det temmelig relevant at man efterser leveringstiden for græsplænegødning. Temmelig mange online selskaber – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forud for et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken skippet afsted før lagermedarbejderne har fri.

  Nogle få online forhandlere garanterer levering uden betaling på græsplænegødning online, men undertiden afkræver det at du køber for et fastslået beløb. Som alternativ kan man vælge den billigste metode til levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  Masser af webshops giver click-and-collect hvor du køber billig græsplænegødning online men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og Silvan. De tilbyder fx klik-og-hent på græsplænegødning i disse områder:

  Risskov, Ikast, Jyllinge, Fredericia, Lyngby, Odder, Albertslund, Brabrand, Frederiksværk, Rudersdal, Svendborg, Nyborg, Ringsted, Nykøbing Falster, Haderslev, Frederiksberg, Hørsholm, Tårnby, Charlottenlund, Rønne, Brøndby, Vallensbæk, Hillerød, Varde, Tilst, Lystrup, Esbjerg, Korsør, Brønderslev, Thisted, Gladsaxe, Kokkedal, Kalundborg, Nakskov, Aarhus, Gentofte, Holstebro, Rødovre, Glostrup, Værløse, Hjørring, Taastrup, Silkeborg, Aalborg, Grenaa, Ballerup, Nærum, Frederikshavn, Ølstykke, Greve, Vanløse, Allerød, Valby, Slagelse, Stenløse, Skanderborg, Brønshøj, Hedensted, Birkerød, Nørresundby, Ishøj, Odense, Sønderborg, Åbyhøj, Køge, Herlev, Helsingør, Roskilde, Højbjerg, Næstved, Frederikssund, Kolding, Farum, Lillerød, Struer, Randers, Middelfart, Hobro, Søborg, Skive, Haslev, Hvidovre, Herning, Vejle, Viborg, Vordingborg, Holbæk, Solrød Strand, København, Dragør, Virum, Hedehusene, Aabenraa, og Horsens, .

  Afhentning af græsplænegødning er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi ser på søgedata er det klart, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis billig græsplænegødning og græsplænegødning online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge efter bl.a. græsplænegødning tilbud, køb græsplænegødning samt græsplænegødning priser, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Stark.

  Den bedste pris på græsplænegødning

  Det er jo virkelig simpelt for alle og enhver at søge information om priser på billige græsplænegødning online i blandt forskellige internet forretninger, og ergo har en hel del online firmaer været nødt til at stampe udsalgspriserne på græsplænegødning kolossalt, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det alligevel blive fordelagtigt at sammenholde nogle internet virksomheder i Danmark efter billige priser på græsplænegødning online forinden du gennemfører dit køb, så man er sikret at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Du bør blot være opmærksom på, at såfremt en shop på nettet reklamerer billige græsplænegødning online på tilbud til en pris som anses for enormt gunstig, bør det for det meste være et signal om en uærlig butik. Kortbetalinger er imidlertid omsluttet af en anordning, hvilket hjælper dig som kunde overfor uærlige internet foretagender.

  Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil honorere regningen på græsplænegødning over flere uger. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

  Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere typisk efterspørger fx billig græsplænegødning og græsplænegødning online. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb græsplænegødning, græsplænegødning tilbud samt græsplænegødning priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Altid en fornøjelse” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 3000 liter 200 liter 500 liter 2000 liter 50 liter 80 liter 1 m3 400 liter 300 liter 1000 liter

  Levering: i poser i bigbag trailer i løs vægt løst leveret hent selv vognlæs afhentning i sække

  Brands: Danmuld Turfline Champost Gardol

  Analyser tidligere kunders betragtninger

  Trustpilot fremskaffer visse fornemme løsninger til at dechifrere forskellige forhenværende konsumenters erfaringer og af den grund slår vi et slag for, at du besigtiger internet webshoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige græsplænegødning online.

  Facebook fremskaffer derudover temmelig gode muligheder for at få indsigt i internet selskabets popularitet. Desuden ser vi en del online forretninger hvor kunder kan afgive en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden burde anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige græsplænegødning online i en netshop behøver man uden tvivl læse netbutikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant, specielt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Et andet alternativ kunne måske være at granske om e-forretningen er e-mærket, fordi det skulle være en erklæring om at internet butikken imødekommer dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren tit monitoreres af specialister der kender til de gældende vilkår.

  Det er en rigtig god lejlighed til at blive assisteret, ifald du udsættes for problemstillinger med din ordre på græsplænegødning. Ligeså er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af græsplænegødning online, fx den ombytningspolitik e-forretningen tilsikrer.

  På grund af dette er det også relevant, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af græsplænegødning, uanset om man har handlet ved Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

  Inger R gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Louise Olsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Rasmus gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Martin A gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 tips til din online shopping
  1Generelt slår vi et slag for at kigge om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være en sikkerhed for at e-butikken understøtter de gældende danske regler, og at internet firmaet hyppigt monitoreres af fagmænd som har meget erfaring med vilkårene. Forinden nogen køber billige græsplænegødning i en e-shop burde man uden tvivl overveje e-butikkens handelsvilkår.
  2Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en forordning, som bistår dig imod fup online varehuse. Som et alternativ burde du anvende en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage prisen over et længere tidsrum.
  3Før folk handler billige græsplænegødning hos en internet webshop bør de når alt kommer til alt se på e-shoppens handelsvilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende. Ligeså er det at foretrække at du er hensynstagende til de fundamentale forhold der kan influere på bestillingen af billige græsplænegødning online, til eksempel den ombytningsret webshoppen tilbyder.
  4Det er ualmindeligt bekvemt for enhver at søge information om priser online på billige græsplænegødning i blandt forskellige internet selskaber, og til tak garanterer masser af shops på nettet gratis levering. Det kan dog til hver en tid vise sig gunstigt at besigtige forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at antage den laveste pris.
  5Trustpilot yder adskillige ærlige løsninger til at kontrollere en hel del andre brugeres synspunkter og herved er det godt, at du verificerer online butikkens kritik før du handler billige græsplænegødning online. Facebook fører til tillige ret så gunstige metoder til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed.
  6Flere butikker på nettet byder på gratis levering på græsplænegødning, men for det meste kun hvis der bestilles for en fastsat pris. Som alternativ må du foretrække den mest billige leveringsmodel, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver sædvanligvis derudover ret så let. Den billigste fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  7Den prisbilligste fragttype vil altid være at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens adresse. Den slags levering kan vise sig at være ret så væsentlig såfremt vi har behov for græsplænegødning nu og her. Alternativt så lover en række netbutikker fri fragt, men i de fleste tilfælde kun ifald der bestilles for et fastsat beløb.
  8Størstedelen af internet forhandlere frembyder nu et hav af forskellige billige metoder til levering til græsplænegødning. En af de populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter lige når det passer dig. Muligheden er nemlig rigtig bekvem, og tit tillige den mest prisbevidste leveringsmulighed.
  9Leveringstidspunktet er jo vældig vigtig om man behøver din pakke øjeblikkeligt, og herved er det selvsagt meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringstid for græsplænegødning. Temmelig mange e-forhandlere yder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, hvilket afhænger af at bestillingen køres igennem forud for et fast klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk