Maabjerg

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: blomsterbede haveplanter bøgehæk rabarber jordbær blomster ligusterhæk buske alger hortensia græsplænen tomater vinplanter blommetræer citrustræer agurker frugttræer hæk altankasser roserstueplanter chiliplanter haven bambus akvarie buksbom autoflower drivhuse blomsterkrukker blåbær grøntsager artiskokker afskårne blomster akvarieplanter bananpalme æbletræer krydderurter potteplanter citrontræ køkkenhaven kartofler

Mængder: 1 m3 1000 liter 50 liter 500 liter 3000 liter 200 liter 300 liter 400 liter 80 liter 2000 liter

Levering: i løs vægt afhentning i bigbag i sække vognlæs løst leveret hent selv i poser trailer

Brands: GreenBio Danmuld Park Pindstrup Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige gødning fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder lave priser, og nogle giver en høj grad af service. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse butikkens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, hvor du kan modtage information omkring gødning.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot gødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggekæder forhandler varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af gødning online.
De gængse byggemarkeder finder du i det meste af landet, og takket være dette har de fleste valget om at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at undgå fragten, samt tilmed skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller gødning online hos dem.
Flertallet af webshops i små nicher har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor kan du få ekstra anvendelig service fra nogle med specialistviden i lige præcis gødning.
Mange specialiserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gødning silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig meningsfuldt at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms indkøbsliste som indeholder alt det du skal bruge, og som det næste tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
2Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, specielt når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Krævende ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt er det hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
3Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund kan du tit se vejrberetningerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du er startet på det avancerede projekt.
4Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til rigelig anvendelig info, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
5Du bør tage til overvejelse hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af det. Ifald du tager imod hjælp fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra diverse foretagender.
6Nogle gange kan man spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det fås hvis byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at byggeriet har betydning for naturen.
7Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
8Typisk vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive rationelt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne dokumentere den billigste pris på dem én og én.
9Der kommer stort set altid uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med svære projekter, og altså vil det være af stor betydning at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
10Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig strategisk at du har det parat forinden du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at påregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
11Inden du iværksætter byggeprocessen kan det blive ekstremt værdifuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør lave en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af din tidsplan.
De mest populære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål vedr. gødning

 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Hvad er der i gødning?
 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Hvad er npk gødning?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Chili gødning hvornår?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Hvad består gødning af?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Hvad er gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Hvilken gødning?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Npk gødning hvornår?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Masser af online shops giver heldigvis en række forskellige billige former for fragt til gødning. En af de mest moderne er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså yderst nem, samt desuden endda den mest prisbevidste metode til levering.

  Du kan omvendt planlægge at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver desværre en sjat mere bekostelig, men ligeledes ret uproblematisk ved køb af gødning online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du er lige ved online virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på gødning er yderst central hvis du har behov for din pakke straks, og med det formål er det ret centralt at du kontrollerer leveringstiden på gødning. En stor portion online selskaber – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, men husk at det kræver at transaktionen gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne fikset forud for at medarbejderne tager hjem.

  Indtil flere internet varehuse sikrer portofri levering på gødning online, men undertiden er det kun gældende hvis der handles for et præcist beløb. Derudover burde du tage den billigste leveringsmanér, hvilket tit vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

  Temmelig mange netbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig gødning online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår fx afhentning af gødning i disse byer:

  Aabenraa, Allerød, Frederikssund, Vordingborg, Gladsaxe, Brabrand, Ikast, Holbæk, Ølstykke, Tilst, Frederiksberg, Birkerød, Herlev, Ishøj, Randers, Værløse, Brøndby, Vanløse, Frederiksværk, Tårnby, Rødovre, Holstebro, Brønshøj, Middelfart, Haslev, Brønderslev, Aalborg, Varde, Fredericia, Aarhus, Struer, Grenaa, Sønderborg, Roskilde, Hjørring, Nørresundby, Nærum, Hørsholm, Vejle, Stenløse, Thisted, Taastrup, Frederikshavn, Haderslev, Nakskov, Solrød Strand, Lillerød, Søborg, Kolding, Helsingør, Hillerød, København, Viborg, Glostrup, Virum, Åbyhøj, Slagelse, Skanderborg, Rønne, Lyngby, Herning, Risskov, Esbjerg, Gentofte, Kokkedal, Hedehusene, Rudersdal, Dragør, Ballerup, Nyborg, Greve, Ringsted, Hobro, Korsør, Silkeborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Farum, Lystrup, Odense, Højbjerg, Odder, Valby, Albertslund, Hedensted, Vallensbæk, Kalundborg, Jyllinge, Næstved, Hvidovre, Skive, Svendborg, Horsens, og Køge, .

  Afhentning af gødning er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Falster, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland).

  Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere tit søger bl.a. gødning tilbud og billig gødning. Vi ser desuden typisk netshoppere lede efter blandt andet gødning online, gødning priser samt køb gødning, plus de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  Gode priser på gødning

  Det er jo særdeles smertefrit for os alle at finde tilbud på billige gødning online hos diverse e-forretninger, og følgelig har de fleste internet outlets fundet det uundgåeligt at mindske priserne på gødning markant, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

  Derfor kan det imidlertid vise sig lukrativt at kontrollere enkelte e-butikker efter billige priser på gødning online forinden du køber, sådan at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bygma.

  Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en internet butik udlover billige gødning online for en tilbudspris som virker uhørt fordelagtig, er det undertiden være en indikation på en uægte shop. Kortkøb er dog dækket ind under en anordning, hvilket garanterer kunden imod uoprigtige internet varehuse.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at afbetale regningen på gødning i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen og Stark.

  Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis køb gødning og gødning online. Man ser derudover tit folk søge blandt andet gødning priser, gødning tilbud samt billig gødning.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: artiskokker blomster blomsterkrukker vinplanter tomater kartofler græsplænen grøntsager alger haven bananpalme jordbær ligusterhæk hortensia hæk blåbær krydderurter buksbom akvarieplanter chiliplanter æbletræer bambus frugttræer altankasser agurker haveplanter bøgehæk afskårne blomster akvarie blomsterbede potteplanter citrustræer autoflower roserstueplanter buske rabarber køkkenhaven blommetræer drivhuse citrontræ

  Mængder: 200 liter 2000 liter 300 liter 1 m3 400 liter 50 liter 80 liter 500 liter 1000 liter 3000 liter

  Levering: i løs vægt hent selv løst leveret i poser trailer vognlæs i bigbag afhentning i sække

  Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

  Udforsk eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot frembringer super hensigtsmæssige muligheder for at kigge på ret mange tidligere kunders observationer og herved er det fornuftigt, at du tolker e-forretningens ratings før du bestiller billige gødning online.

  Facebook medfører ydermere ganske ønskværdige metoder til at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Herinde ser vi endda online webshops hvor det er muligt at udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk køber billige gødning online i en webshop behøver de i virkeligheden betragte netshoppens betingelser, det er dog bare en tidskrævende opgave, særligt ved de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Stark.

  Et andet forslag kunne derfor være at undersøge om online forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det burde være en sikring om at online forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at online butikken jævnligt føres tilsyn med af eksperter der forstår vilkårene.

  Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, for så vidt du møder dilemmaer med dit køb af gødning. Endvidere er det klogt at man er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer i forbindelse med købet af gødning online, som eksempelvis den ombytningspolitik hjemmesiden anvender.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan vidne om købet af gødning, uagtet om man har bestilt ved Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4 eller Bygma.

  Charlotte S gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Louise gav 4 stjerner

  Fornuftig pris

  Martin S gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Marianne U gav 4 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 tips til køb på nettet
  1Forud for at folk køber billige gødning på en butik på nettet kunne de uden tvivl løbe igennem shoppens forretningsaftale, men det er ofte ikke videre interessant. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de primære reglementer gældende for købet af billige gødning online, f.eks. den returpolitik e-firmaet benytter.
  2Leveringshastigheden er ret betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og herved er det aldeles fornuftigt at man tjekker leveringstiden på gødning. Flere internet outlets annoncerer billig 1 dags levering på masser af produkter, men vær vagtsom da det afhænger af at ordren placeres forud for et angivent tidspunkt.
  3Nogle få internet selskaber lover billig levering på gødning, men oftest er det betinget af at der aftages for en konkret pris. Som alternativ kan man tage den mest billige type af levering, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Metoden er desværre endda ekstremt enkel. Den mest prisbevidste løsning er uden tvivl at hente pakken selv.
  4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det bør være en erklæring om at online webshoppen opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen rutinemæssigt revideres af fagmænd som kender retningslinjerne. Forud for at folk handler billige gødning på en internet webshop burde man ideelt set få overblik over shoppens forretningsaftale.
  5Den billigste mulighed for fragt er unægtelig at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du er tæt på online butikkens lager. Den leveringsversion kan vise sig at være særdeles vital om du står og skal bruge gødning lige om lidt. Alternativt så tilbyder indtil flere online virksomheder fri fragt, men tit er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat pris.
  6Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en lovbestemmelse, hvilket redder dig imod fup e-butikker. Som alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil betale regningen i flere bidder.
  7Mange internet foretagender yder nu et stort udvalg af billige leveringsudgaver til gødning. En favorit er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente ordren når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig super overkommelig, og ofte desuden den mest prisbevidste fragtform.
  8Trustpilot leverer ret så anstændige muligheder for at kigge på en række aktuelle konsumenters omtaler og derfor er det klogt, at du tager et kig på webbutikkens bedømmelser forinden du køber billige gødning online. Facebook resulterer i ligeledes fuldkommen nyttige genveje til at få indblik i online butikkens kundetilfredshed.
  9Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige gødning i blandt forskellige firmaer på nettet, og følgelig garanterer flere firmaer på nettet fragt uden gebyr. Det kan ikke desto mindre være lønsomt at inspicere nogle enkelte internet selskaber efter tilbud og udsalg før du bestiller, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk