Maabjerg

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til brosten til terrasse til skifer til indkørsel til brede fuger til havefliser mod myrer mod ukrudt mod sokkel til pigsten til tegl til klinker til teglsten til teglklinker mod mos til chaussesten til natursten til fliser til belægningssten til herregårdssten

Varianter: fejefast organisk ukrudtshæmmende lufttørret epoxy elastisk ovntørret antracit hvid basisk

Mængder: 25 kg 500 liter 1000 kg 20 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 10 kg 1 m3 800 kg 500 kg

Levering: trailer i bigbag i poser i løs vægt afhentning vognlæs hent selv i sække løst leveret

Brands: Skalflex IBF Weber No grow FB Beton Dansand RNR Danfast RC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare fugesand.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil slippe for fragten, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af fugesand.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Du kan finde forskelle i prisen på billige fugesand hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og hermed har man adgang til at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Hermed har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed få produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af fugesand online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher producerer selv produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få billigere priser.
Alverdens niche webshops er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe fugesand online hos dem.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund formår de at yde super anvendelig rådgivning fra folk som er specialister i netop fugesand.
De største byggemarkeder i Danmark
fugesand silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag mere end 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

fugesand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Der er rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer meget gavnlig information, i særlig grad hvis du bruger den engelske version.
3Forberedelse vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du laver din agenda.
4Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du ofte holde øje med meldingerne om vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære projekt.
5Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet er godt for miljøet. At få tilskud beroer altså på at renoveringen påvirker miljøet.
6Husk at regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør skaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod en pris fra forskellige leverandører.
7Det er aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug inden du begynder din byggeproces. Du bør lave en hurtig oversigt hvoraf der fremgår alt som er nødvendige, og bagefter tjekke oversigten, således at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
8Det er fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være sundt at nedfærdige hver enkelt udgift, og så nedfælde udgiften ved dem enkeltvis.
9Man bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig en fordel at du har værktøjet disponibelt idet du går løs med arbejdet. Det er derudover godt at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
10Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det er omfangsrige byggeopgaver. Store ombygninger behøver flere folk. Derudover må det være hurtigere og sjovere at være flere om det.
11Du bør ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som sikkerhedssko der hjælper dig imod mulige uheld. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med krævende byggeprojekter, og af den grund er det meningsfuldt at man har afsat god nok plads i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er meget overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål rundt om fugesand

 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Fugesand hvorfor?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En del e-firmaer giver nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til fugesand. Det mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Løsningen er nemlig rigtig let, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du kan også beslutte dig for at få ordren bragt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig oftest en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst simpel ift. fugesand online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo kræver at du har bopæl lige ved netshoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragttiden på fugesand kan i nogle tilfælde være ret vital hvis man absolut skal bruge produkterne om kort tid, så herved er det rimelig meningsfuldt at man tjekker leveringstiden på fugesand. Størstedelen af netbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en hel del produkter online, som trods alt er forudsat at handlen laves tidligere end et givent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få pakken ordnet inden pakkepersonalet har fri.

  Visse internet handler frembyder levering uden betaling på fugesand online, men i mange tilfælde er det påkrævet at der shoppes for en bestemt pris. I øvrigt må man overveje den mindst kostelige mulighed for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  Mange webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig fugesand på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Bygma. Byggemarkederne yder fx klik-og-hent på fugesand i følgende byer:

  Køge, Ringsted, Odense, Taastrup, Stenløse, Nakskov, Nykøbing Falster, Skanderborg, Frederikshavn, Højbjerg, Varde, Glostrup, Frederiksberg, Silkeborg, Fredericia, Thisted, Virum, Skive, Hedensted, Gladsaxe, København, Hørsholm, Haderslev, Brønderslev, Vanløse, Tilst, Svendborg, Esbjerg, Birkerød, Ballerup, Holstebro, Næstved, Greve, Nyborg, Åbyhøj, Brønshøj, Herlev, Haslev, Kolding, Ølstykke, Farum, Kalundborg, Aabenraa, Middelfart, Albertslund, Hvidovre, Struer, Rødovre, Rønne, Horsens, Søborg, Roskilde, Randers, Lyngby, Vejle, Helsingør, Odder, Charlottenlund, Brabrand, Dragør, Tårnby, Slagelse, Holbæk, Ikast, Risskov, Ishøj, Jyllinge, Rudersdal, Værløse, Hedehusene, Herning, Viborg, Kokkedal, Frederikssund, Grenaa, Hobro, Nærum, Gentofte, Valby, Hillerød, Solrød Strand, Brøndby, Frederiksværk, Aalborg, Aarhus, Sønderborg, Hjørring, Vordingborg, Vallensbæk, Lillerød, Lystrup, Korsør, Nørresundby, og Allerød, .

  Click-and-collect ift. fugesand er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit søger fx fugesand priser og fugesand tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere søge eksempelvis køb fugesand, fugesand online og billig fugesand, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Gode priser på fugesand

  Det er jo vældig uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige fugesand online fra forskellige internet forretninger, og med det motiv har flere butikker på nettet været nødt til at nedsætte udsalgspriserne på fugesand drastisk, og ovenikøbet garantere levering uden omkostninger.

  Det kan immervæk være smart at besigtige nogle enkelte firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på fugesand online før du shopper, så man er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

  Du bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en butik tilbyder billige fugesand online til en pris som kan ses som uhørt billig, bør det ofte være en varsel om en falsk webshop. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et regulativ, der garanterer dig som kunde imod uoprigtige internet forretninger.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere betalingen af fugesand af flere omgange. Dette foreslåes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

  Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere som regel søger eksempelvis billig fugesand og fugesand tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker lede efter for eksempel køb fugesand, fugesand online samt fugesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Handlet meget og handler stadig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: mod ukrudt til brosten til terrasse mod sokkel til skifer til tegl til belægningssten til teglklinker til havefliser til klinker til natursten til indkørsel til teglsten til brede fuger til pigsten til herregårdssten mod myrer til chaussesten mod mos til fliser

  Varianter: antracit ukrudtshæmmende organisk lufttørret basisk ovntørret hvid epoxy fejefast elastisk

  Mængder: 25 kg 800 kg 1000 kg 1 m3 500 kg 1 ton 10 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 liter 20 kg 15 kg

  Levering: vognlæs i poser i sække hent selv trailer i løs vægt løst leveret i bigbag afhentning

  Brands: Weber Danfast IBF FB Beton RNR Dansand Skalflex RC Beton No grow

  Læs andre menneskers betragtninger

  Trustpilot tilbyder dig de facto fornemme genveje til at se nøjere på forskellige tidligere konsumenters observationer og derfor er det en hjælp, at du vurderer internet webshoppens kritik forud for at du bestiller billige fugesand online.

  Facebook giver dig lignende en lang række hensigtsmæssige metoder til at få indblik i internet shoppens kundefokus. Her er der endda online varehuse i Danmark som giver kunderne mulighed for at afgive en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes bør benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen shopper billige fugesand online i en internet butik behøver man altid granske deres forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig spændende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark og Silvan.

  Et alternativt forslag kunne måske være at efterse hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, hvilket typisk er et fingerpeg om at netshoppen imødekommer de danske retningslinjer, udover at internet forretningen rutinemæssigt vurderes af sagkyndige der er meget fortrolige vilkårene på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du får dilemmaer i forbindelse med din shopping med fugesand. Tilsvarende tilrådes det at kunden er obs på de elementære betingelser der indvirker på købet af fugesand online, til eksempel den byttepolitik hjemmesiden bruger.

  I relation til det er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af fugesand, uanset om man shopper ved Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg eller Silvan.

  Ole Poulsen gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Martin Sørensen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Hans Møller gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  Charlotte gav 5 stjerner

  god service

  9 tips til online shopping
  1Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt aktuel hvis man har brug for dine nye produkter omgående, så af den grund er det sandelig væsentligt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved fugesand. En masse online firmaer annoncerer billig 1 dags levering på flere varenumre, men det er regnet ud fra at du når at bestille tidligere end et konkret klokkeslæt.
  2Trustpilot frembyder sådan set passelige muligheder for at evaluere en stor portion tidligere brugeres erfaringer og af den grund kan det anbefales, at du læser online firmaets vurderinger forinden du bestiller billige fugesand online. Facebook indebærer tilsvarende temmelig relevante løsninger til at få indblik i netbutikkens troværdighed.
  3Før nogen shopper billige fugesand på en butik på nettet kan de på en vis måde have øje for e-shoppens forretningsaftale, dog er det for det meste et omfattende arbejde. Dertil foreslåes det at køber er klar over de primære vilkår der er gældende for bestillingen af billige fugesand online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren bruger.
  4De fleste e-firmaer udlover heldigvis diverse billige fragtmetoder til fugesand. En yndling er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig yderst gnidningsløs, og tit ydermere den billigste fragtform.
  5Det er efterhånden ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige fugesand i blandt flere internet shops, og derved garanterer de fleste internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Derfor kan det immervæk blive nyttigt at tjekke et par butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.
  6Vi tilråder generelt at se hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at internet butikken retter sig efter de opstillede regler, og at webshoppen en gang i mellem overværes af sagkyndige der forstår reglerne. Før nogen shopper billige fugesand på en online shop burde man i princippet kigge på virksomhedens handelsaftale.
  7Indtil flere e-shops i Danmark præsterer fragt uden omkostninger på fugesand, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du køber for en bestemt pris. Derudover kunne man gribe den prisbilligste metode til levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig undertiden omvendt vældig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
  8Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en regel, der redder kunden overfor bedrageriske butikker på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække pengene over en periode.
  9Den prisbilligste leveringsmetode vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens arbejdslager. Den mulighed for levering er vældig vital når du har behov for fugesand omgående. Alternativt så præsterer en række online firmaer levering uden beregning, men i mange tilfælde kun ifald der handles for en bestemt sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk