Maabjerg

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser til bad til omfugning til indendørs til badeværelse til udendørs chaussesten til mursten

Mængder: 1000 kg 1 ton 500 liter 25 kg 20 kg 15 kg 500 kg 1 m3 10 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 800 kg

Levering: hent selv i sække løst leveret i poser i løs vægt vognlæs afhentning i bigbag trailer

Brands: Igelsø Raw Lip Scan Skalflex Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
Der er ikke lighed i priserne på billige fugemørtel fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på de bedste tilbud, imens nogle har fokus på service. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en webshop, som tilbyder gode råd til valg af fugemørtel.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot fugemørtel.
Det er absolut meget relevant at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre køber produkter fra alle mulige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af fugemørtel online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere varerne personligt. Derved har man chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du handler fugemørtel online fra deres webshop.
Alverdens nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem vil du opleve ekstremt gavnlig vejledning fra personale som er specialister i lige præcis fugemørtel.
Danmarks største byggecentre

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

fugemørtel silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fugemørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

fugemørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der ligger endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med meget anvendelig viden, især forudsat at man kigger i hele verden.
2Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må købe assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Hvis du skal have hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at lede efter tilbud fra flere entreprenører.
3Før du går i gang med byggeriet kan det vise sig yderst afgørende at have styr på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Der kommer næsten altid utidige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at man har afsat en god portion plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
5Forberedelse vil være kilden til at lykkes med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp når du laver din agenda.
6Det kan være en god idé at indhente hjælp til arbejdet, specielt i tilfælde af krævende byggerier. Større ting bør udføres af flere personer. Endvidere må det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
7Man kan søge tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
8I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har kontrol over udgifterne. Det må være rationelt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan tjekke ens udgift ved dem slavisk.
9For projekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor må du jævnligt se vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til det store projekt.
10Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som fx arbejdssko der beskytter dig imod potentielle uheld. Det er smart at du husker dit eget helbred i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
11Man skal for alt i verden ikke fattes grej. Typisk vil det være fornuftigt at du har udstyret klar akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indkalkulere udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
12Måske kan det blive afgørende at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du begynder projektet. Du kunne sammensætte en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og bagefter granske oversigten, så du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er temmelig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er smartest?

En hel del netbutikker i Danmark yder nu om stunder en hel del forskellige billige muligheder for levering til fugemørtel. Den mest moderne er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig rigtig fremkommelig, samt endda endda den billigste fragtløsning.

Du kunne omvendt afveje for og imod at få det leveret hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Den bliver gerne lidt mere pebret, men også ualmindeligt gnidningsløs for fugemørtel online. Den billigste mulighed for levering er unægtelig at hente ordren selv, men det betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på fugemørtel er naturligvis ekstremt vital når man behøver produktet øjeblikkeligt, og herved er det særdeles essentielt at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved fugemørtel. Mange e-forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produktet på posthuset forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del forretninger på nettet tilbyder gratis fragt på fugemørtel online, men oftest under forudsætning af at man bestiller for en konkret pris. Derudover skulle du tage den mest letkøbte leveringstype, som gerne vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig fugemørtel online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af fugemørtel i følgende byer:

Ikast, Brønshøj, København, Tårnby, Sønderborg, Hørsholm, Højbjerg, Glostrup, Herlev, Aarhus, Hobro, Grenaa, Aabenraa, Hvidovre, Dragør, Randers, Fredericia, Varde, Vejle, Korsør, Stenløse, Hjørring, Frederiksværk, Struer, Rudersdal, Skive, Rønne, Farum, Haderslev, Thisted, Jyllinge, Valby, Lillerød, Frederikssund, Gladsaxe, Næstved, Ballerup, Charlottenlund, Frederikshavn, Tilst, Hedehusene, Vordingborg, Middelfart, Aalborg, Brønderslev, Skanderborg, Viborg, Birkerød, Odense, Ringsted, Helsingør, Esbjerg, Hillerød, Albertslund, Ishøj, Åbyhøj, Slagelse, Kalundborg, Haslev, Brabrand, Nørresundby, Taastrup, Risskov, Brøndby, Rødovre, Vanløse, Lystrup, Kokkedal, Herning, Frederiksberg, Virum, Nykøbing Falster, Gentofte, Nærum, Lyngby, Svendborg, Odder, Roskilde, Greve, Køge, Søborg, Allerød, Kolding, Solrød Strand, Ølstykke, Horsens, Nyborg, Hedensted, Silkeborg, Vallensbæk, Nakskov, Holstebro, Holbæk, og Værløse, .

Afhentning ift. fugemørtel er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Amager).

Når man ser på tallene bliver det klart, at folk tit efterspørger fx fugemørtel tilbud og fugemørtel online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel billig fugemørtel, fugemørtel priser samt køb fugemørtel, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på fugemørtel

Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for os alle at sammenholde priser på billige fugemørtel online hos flere e-forhandlere, og til gengæld har langt de fleste online butikker været nødt til at sænke priserne på fugemørtel betragteligt, og derudover byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive gunstigt at besigtige nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på fugemørtel online forinden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

Du må bare være obs på, at ifald en online shop markedsfører billige fugemørtel online for en tilbudspris der er uendeligt beskeden, er det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig internet shop. Shopping med kort er ikke desto mindre omfattet af en forordning, hvilket bistår dig overfor uoprigtige outlets på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere regningen på fugemørtel over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis fugemørtel tilbud og fugemørtel online. Vi ser desuden typisk netshoppere søge bl.a. fugemørtel priser, køb fugemørtel samt billig fugemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bad til badeværelse til omfugning til udendørs til indendørs chaussesten til mursten til fliser

Mængder: 500 liter 20 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 15 kg 15 kg 500 kg 25 kg 25 kg

Levering: i sække afhentning løst leveret i poser i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv trailer

Brands: Skalflex Weber Raw Igelsø Scan Lip

Undersøg tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot frembyder tilpas ærlige løsninger til at analysere en lang række forhenværende køberes kritik og herved slår vi et slag for, at du verificerer internet webshoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige fugemørtel online.

Facebook byder på tillige en del ønskværdige genveje til at få indblik i e-forretningens popularitet. Her møder vi en række e-butikker hvor folk kan nedfælde en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed bør benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige fugemørtel online hos en internet butik behøver de på en vis måde skimme forhandlerens vilkår, men det er typisk et omfattende arbejde, særligt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er et billede på at online firmaet føjer de danske love, foruden at internet butikken lejlighedsvis besigtiges af fagmænd der forstår bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for support, ifald du får udfordringer ved din bestilling af fugemørtel. Tilsvarende er det fornuftigt at køber er vidende om de mest betydningsfulde bestemmelser der er gældende for bestillingen af fugemørtel online, fx den returrettighed e-firmaet har.

I den sammenhæng er det virkelig afgørende, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man altid kan påvise bestillingen af fugemørtel, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Bygma.

Rasmus Christensen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Anders T gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Mette Andersen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Karen U gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til internetshopping
1Leveringstiden kan vise sig at være ekstremt vigtig såfremt du står og skal bruge din ordre om kort tid, så derfor er det fuldkommen meningsfuldt at vi studerer den anslåede leveringstid for fugemørtel. En masse internet butikker præsterer billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, men vær på vagt da det antager at handlen gemmenføres forinden et aftalt tidspunkt.
2Den mest prisbevidste mulighed for levering vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du har bopæl tæt på internet forretningens adresse. Den leveringsversion kan vise sig at være særligt væsentlig om du har behov for fugemørtel med det samme. Alternativt så præsterer en hel del internet firmaer fri fragt, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for et fastsat beløb.
3Det er i dag ret så enkelt for enhver at sammenligne priser online på billige fugemørtel hos diverse internet selskaber, og til gengæld tilbyder mange internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre være nyttigt at udforske nogle enkelte online butikker efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris.
4En række internet shops frembyder levering uden omkostninger på fugemørtel, men ofte er det under betingelse af at du køber for et fastslået beløb. Ellers burde du tage den mest letkøbte leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Metoden bliver som oftest også usædvanlig bekvem. Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
5Trustpilot giver dig sådan set sikre muligheder for at iagttage en stor portion aktuelle køberes kritik og på grund af dette tilråder vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens omtaler forud for at du køber billige fugemørtel online. Facebook bringer dig endvidere ultra fine metoder til at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
6Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det generelt er en erklæring om at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, udover at webbutikken ofte tilses af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Før nogen køber billige fugemørtel på en netshop behøver de helt sikkert overveje virksomhedens handelsvilkår.
7Inden nogen køber billige fugemørtel hos en webshop behøver de i reglen studere netshoppens handelsbetingelser, men det er oftest et tidskrævende projekt. Endvidere er det fornuftigt at man er opmærksom på de mest centrale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige fugemørtel online, for eksempel den byttepolitik e-shoppen tilsikrer.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en ordning, der begunstiger kunden overfor falske butikker på nettet. Som alternativ burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre betalingen over en længere periode.
9De fleste e-forhandlere giver nu om dage flere billige leveringstyper til fugemørtel. En af dem der er mest anvendt er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig yderst gnidningsløs, og typisk også den billigste leveringsmanér.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk