Maabjerg

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 kg 15 kg 500 liter 25 kg 1 m3 10 kg 800 kg 20 kg 1000 kg

Levering: i bigbag vognlæs hent selv løst leveret trailer i sække i poser i løs vægt afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Der er variationer i prisniveauet på billige flisesand fra netbutik til netbutik. Nogle har lave priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare flisesand.
Såfremt du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er især muligt i de udbredte byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af flisesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De store byggecentre findes overalt i landet, og som følge af det har flertallet valget om at handle online og fragte produkterne selv. I kraft af det har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne straks.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra adskillige producenter, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af flisesand online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du få super gavnlig sparring fra nogle med ekspertviden i netop flisesand.
De fleste nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber flisesand online på deres side.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet producerer selv varerne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder
flisesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det bliver meningsgivende at du har de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en overskuelig oversigt som indeholder alt det du har brug for, og efterfølgende gennemløbe oversigten, hvormed du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Der viser sig som regel uforudsigelige problematikker når det handler om avancerede projekter, og derfor er det vigtigt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
3Der kan findes alle mulige former for artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enormt meget gavnlig oplysning, i særlig grad hvis man benytter engelske søgeord.
4For byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Derfor kan du ofte lægge mærke til vejrberetningerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned netop som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
5Ofte vil det være fornuftigt at have et regnskab for projektet, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så kortlægge eventuelle tilbud på dem alle sammen.
6Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din strategi.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er krævende projekter. Store byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8Du kunne tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Såfremt du indhenter professionel assistance vil det normalt være en god idé at få priser fra forskellige leverandører.
9Du skal nødig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse herunder sko og hjelm som skåner dig mod potentielle risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
10Forinden du starter arbejdet er det højst betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Husk at du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
12Man må aldrig nogensinde mangle grej. Det er en fordel at du har grejet ved hånden akkurat som du begynder på byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvsagt er enormt overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for flisesand

 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  De fleste internet outlets udlover på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmidler til flisesand. Det mest populære er i dag pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er nemlig i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringstype.

  Du kan på samme måde tænke over at få pakken bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver undertiden en tak mere bekostelig, men desuden ualmindeligt hensigtsmæssig for flisesand online. Den billigste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men dette er betinget af at du er i nærheden af online webshoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på flisesand er jo vældig essentiel hvis man skal bruge varen fluks, og af den grund er det faktisk klogt at man undersøger den forventede leveringstid ved flisesand. En del internet firmaer – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, der dog kræver at ordren gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle få e-firmaer sikrer portofri fragt på flisesand online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. Som alternativ bør du udvælge den billigste mulighed for fragt, hvilket tit er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

  Adskillige webbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig flisesand derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder blandt andet click-and-collect på flisesand i følgende områder:

  Vejle, Frederikshavn, Herning, Skive, Holstebro, Albertslund, Rødovre, Køge, Birkerød, Dragør, Ishøj, Lyngby, Brabrand, Kolding, Nørresundby, Struer, Greve, Kalundborg, Gentofte, Lillerød, Hobro, Charlottenlund, Ringsted, Svendborg, Haslev, Glostrup, Viborg, Varde, Ballerup, Hillerød, Valby, Taastrup, Hvidovre, Næstved, Lystrup, Middelfart, Farum, Søborg, Horsens, Aarhus, Aabenraa, Rønne, Fredericia, Værløse, Haderslev, Virum, Helsingør, Hedehusene, Tårnby, Tilst, Odder, Esbjerg, Brøndby, Roskilde, Vanløse, Brønshøj, Hørsholm, Nærum, Risskov, Rudersdal, Gladsaxe, Odense, Randers, Allerød, Stenløse, Vordingborg, Hjørring, Grenaa, Nykøbing Falster, Korsør, Thisted, Frederiksberg, Herlev, Ikast, Frederiksværk, Aalborg, Skanderborg, Nyborg, Jyllinge, København, Vallensbæk, Silkeborg, Højbjerg, Ølstykke, Slagelse, Frederikssund, Åbyhøj, Hedensted, Solrød Strand, Sønderborg, Brønderslev, Kokkedal, Holbæk, og Nakskov, .

  Klik-og-hent ift. flisesand er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange kigger efter eksempelvis flisesand tilbud og flisesand online. Derudover oplever man ofte online shoppere kigge efter fx flisesand priser, køb flisesand og billig flisesand, plus de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på flisesand

  Det er jo efterhånden yderst problemfrit for folk at vurdere prisniveauet på billige flisesand online fra diverse internet varehuse, og så har utallige online webshops været presset til at at stampe priserne på flisesand drastisk, og endda frembyde fragtfri levering.

  Derfor kan det stadigvæk blive rentabelt at undersøge visse e-shops efter udsalg og tilbud på flisesand online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Du bør trods alt ikke overse, at når en forhandler på nettet annoncerer billige flisesand online til salg for en pris som kan virke ubegribelig lav, bør det tit være et faresignal om en svindel webbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en retningslinje, som redder os overfor uoprigtige firmaer på nettet.

  Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere omkostningerne til flisesand i flere bidder. Dette foreslåes ofte i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. flisesand tilbud og køb flisesand. Foruden dette ser man mange gange online shoppere lede efter bl.a. billig flisesand, flisesand online og flisesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering hver gang” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 800 kg 15 kg 20 kg 10 kg 25 kg 500 liter 1 m3 15 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 500 kg 1 kubikmeter

  Levering: afhentning vognlæs løst leveret i sække i poser i bigbag trailer i løs vægt hent selv

  Analyser nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot resulterer i fuldt ud fremragende løsninger til at kontrollere adskillige andre brugeres synspunkter og af den grund går vi ind for, at du undersøger netbutikkens ratings forud for at du shopper billige flisesand online.

  Facebook frembyder tillige visse belejlige genveje til at få indsigt i internet selskabets kundefokus. I øvrigt ser vi en del internet firmaer som giver folk mulighed for at levere en evaluering af deres køb, som tillige burde tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen shopper billige flisesand online hos en internet webshop bør de i og for sig tyde webbutikkens forretningsbetingelser, men det er normalt en omfattende opgave, særligt hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

  En anden løsning kan derfor være at tjekke om online forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en garanti for at e-firmaet retter sig efter de danske regler, udover at forretningen ofte overværes af eksperter der mestrer de gældende love.

  Det er en rigtig god chance for støtte, ifald du udsættes for problemstillinger med din bestilling af flisesand. Herudover er det en hjælp at køber er opmærksom på de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på købet af flisesand online, som fx hvilken returret e-shoppen bruger.

  I den forbindelse er det også afgørende, at man permanent opbevarer sin ordremail, så man fremadrettet kan dokumentere købet af flisesand, uagtet om man køber hos Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

  Anna Rasmussen gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Erik gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Helle H gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Martin A gav 4 stjerner

  Som altid

  9 tips til når du køber online
  1Den billigste leveringsløsning vil altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog betinges af at du opholder dig nærved online webshoppens adresse. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig når man mangler flisesand inden for kort tid. Alternativt så lover en række e-firmaer gebyrfri levering, men i reglen er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum.
  2Vi slår generelt et slag for at granske om internet firmaet er e-mærket medlem, da det typisk er en forsikring om at online butikken tilslutter sig de danske love, samt at online firmaet fra tid til anden gennemses af eksperter der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige flisesand hos en e-handler kunne man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser.
  3Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, som passer på køberen imod uærlige internet shops. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
  4Masser af internet varehuse udlover nu til dags en række forskellige billige former for levering til flisesand. En af de mest anvendte er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ekstremt problemfri, samt tit tillige den mest betalelige mulighed for fragt.
  5Trustpilot resulterer i ret gunstige chancer for at dechifrere en længere række eksisterende brugeres bedømmelser og af den grund er det prisværdigt, at du gransker e-forretningens anmeldelser forinden du bestiller billige flisesand online. Facebook indebærer tillige adskillige fantastiske genveje til at få en idé om netshoppens popularitet.
  6Nogle enkelte internet handler sikrer levering uden betaling på flisesand, men tit er det påkrævet at du bestiller for et præcist beløb. Alternativt kunne du udvælge den mest prisbevidste leveringsmåde, som gerne er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtformen viser sig gerne samtidig ekstremt smart. Den billigste type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
  7Det er efterhånden meget hensigtsmæssigt for købere at lave prissammenligning online på billige flisesand i blandt forskellige shops på nettet, og til tak tilbyder de fleste internet varehuse gebyrfri levering. Men det kan stadigvæk være smart at besigtige flere netbutikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at opnå den mest attraktive pris.
  8Fragttiden kan være vældig udslagsgivende ifald man behøver pakken om få sekunder, og herved er det virkelig relevant at vi checker tidshorisonten for levering ved flisesand. En masse online firmaer tilsiger billig 1 dags fragt på masser af produkter, men husk at det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et konkret klokkeslæt.
  9Forinden nogen handler billige flisesand på en online webshop kunne de i reglen se på netbutikkens regler, men det er oftest et omfattende projekt. Herudover er det klogt at man er på vagt for de vigtigste forhold der spiller ind i forbindelse med købet af billige flisesand online, som for eksempel den byttepolitik e-handlen anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk