Maabjerg

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 500 kg 1 m3 15 kg

Levering: hent selv i poser trailer i løs vægt i bigbag i sække løst leveret afhentning vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige flisegrus alt efter hvor du handler online. Nogle har lave priser, imens øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra en webshop, som tilbyder hjælp til valg af flisegrus.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare flisegrus.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Dette er særligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber varer fra mange forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af flisegrus online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som positivt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har de fleste mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor kan man spare fragtgebyret, samt samtidig hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er eksperter i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du få mere konstruktiv rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis flisegrus.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du handler flisegrus online hos dem.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

flisegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der ligger et stort udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv information, især når man søger på engelsk.
2Det er oplagt at spørge om assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved omfattende byggeopgaver. Store byggerier behøver flere personer. Samtidig vil det være mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Ved byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor skal du løbende se udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger netop som du arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
4Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis projektet er CO2-besparende. Det kræver altså at ombygningen har positiv betydning for planeten.
5Måske du burde tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal have eksperthjælp til områder af byggeriet. Hvis du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige selskaber.
6Længe før du opstarter byggeprocessen må det være ret vigtigt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke skaffer professionel assistance.
8Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en strømlinet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din strategi.
9Du må på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være af stor betydning at du har udstyret parat når du starter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
10Der kommer jævnligt uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende byggeprojekter, og herved kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion plads i kalenderen, således at man er afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være sundt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
12Det er vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forud for at du starter din byggeproces. Du kan forfatte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og som det næste gennemgå oversigten, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til flisegrus

 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  En hel del forhandlere på nettet udlover nu diverse billige løsninger til levering til flisegrus. Den mest almindelige er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig særligt let, og typisk derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

  Du burde alternativt afveje for og imod at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden viser sig tit en kende mindre billig, men endvidere særligt enkel med flisegrus online. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo beroer på at du har bopæl med kort afstand til netshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på flisegrus er naturligvis usædvanlig essentiel i tilfælde af at man behøver dine nye produkter med det samme, og herved er det faktisk på sin plads at vi tjekker leveringstidspunktet på flisegrus. En hel del internet handler – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter online, men vær obs på at det regnes ud fra at ordren indsendes forud for et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at personalet drager hjemad.

  Nogle internet handler sikrer gebyrfri levering på flisegrus online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en fastsat pris. Desuden må man snuppe den mest billige metode til levering, som oftest vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til en pakkeshop.

  De største netbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig flisegrus derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på flisegrus i følgende områder:

  Frederiksberg, Slagelse, Rødovre, Taastrup, Ikast, Tilst, Horsens, Hedehusene, Gladsaxe, Roskilde, Vejle, Valby, Aalborg, Haslev, Ballerup, Farum, Lillerød, Virum, Aabenraa, Birkerød, Risskov, Rønne, Kolding, Brønshøj, Middelfart, Frederiksværk, Hvidovre, Nørresundby, Odense, Kalundborg, Allerød, Odder, Glostrup, Hillerød, Tårnby, Viborg, Silkeborg, Hjørring, Vanløse, Hedensted, Stenløse, Randers, Varde, Esbjerg, Albertslund, Frederikshavn, København, Ringsted, Svendborg, Hørsholm, Ølstykke, Vallensbæk, Køge, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederikssund, Hobro, Haderslev, Rudersdal, Skive, Nakskov, Sønderborg, Gentofte, Solrød Strand, Fredericia, Ishøj, Holbæk, Lystrup, Struer, Helsingør, Dragør, Grenaa, Søborg, Lyngby, Brabrand, Højbjerg, Skanderborg, Charlottenlund, Herlev, Nyborg, Brønderslev, Åbyhøj, Herning, Greve, Vordingborg, Værløse, Jyllinge, Korsør, Brøndby, Nærum, Thisted, Holstebro, Næstved, og Kokkedal, .

  Click-and-collect af flisegrus er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

  Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at online shoppere tit søger eksempelvis flisegrus priser og flisegrus tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge blandt andet flisegrus online, køb flisegrus og billig flisegrus, plus de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

  Gode tilbud på flisegrus

  Det har vist sig at være vældig overkommeligt for folk at søge information om priser på billige flisegrus online i blandt forskellige e-forhandlere, og på grund af dette har langt de fleste online webshops ikke kunne slippe for at mindske prisen på flisegrus en hel del, og endda frembyde portofri fragt.

  Det kan dog stadigvæk blive nyttigt at sammenligne en række internet foretagender efter tilbud og rabatter på flisegrus online inden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

  Man bør dog være klar over, at i tilfælde af at en webbutik sælger billige flisegrus online på tilbud til en pris som kan ses som mystisk beskeden, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup e-forretning. Køb med kort er heldigvis inkluderet i en ordning, som begunstiger køberen imod snydagtige e-forhandlere.

  Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere pengene til flisegrus ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som fx 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark og Silvan.

  Ses der på søgedata fremstår det markant, at netshoppere som regel søger efter for eksempel køb flisegrus og flisegrus online. Vi ser derudover ofte folk lede efter blandt andet flisegrus tilbud, billig flisegrus og flisegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 25 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 20 kg 1 ton 500 kg 15 kg

  Levering: trailer afhentning i løs vægt løst leveret i sække hent selv vognlæs i bigbag i poser

  Gennemsøg tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot leverer evigt hæderlige løsninger til at finde ud af diverse andre kunders ratings og derved er det godt, at du undersøger e-handlens kritik forud for at du shopper billige flisegrus online.

  Facebook medfører også forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om online forhandlerens troværdighed. Her er der mange online virksomheder som giver kunderne mulighed for at afgive en omtale af virksomhedens service, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

  Før nogen bestiller billige flisegrus online i en internet webshop kan de principielt se på shoppens vilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende, særligt med de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  En anden mulighed er at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det er en garanti for at internet butikken lever op til dansk lovgivning, samt at e-firmaet rutinemæssigt besøges af specialister der kender til de gældende regulativer.

  Desuden får du chance for hjælpende service, hvis du skulle få problemer som følge af din bestilling af flisegrus. Dertil er det godt at kunden er opmærksom på de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af flisegrus online, som eksempelvis den returrettighed online firmaet har.

  Derfor er det på samme måde afgørende, at man når som helst gemmer ens købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af flisegrus, uafhængig af om man har handlet ved Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller XL-Byg.

  Camilla gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Charlotte V gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Peter gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Inger gav 5 stjerner

  Quick expedit

  9 tips til online shopping
  1Visse online forretninger yder levering uden gebyr på flisegrus, men undertiden er det under betingelse af at der købes for et bestemt beløb. Alternativt bør man beslutte sig for den mest billige mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver en gang i mellem ydermere ekstremt let. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  2Det er efterhånden særligt overkommeligt for købere at finde de bedste priser online på billige flisegrus på tværs af online webshops, og til gengæld yder flertallet af online outlets levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre blive indbringende at tjekke indtil flere webshops efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at modtage den bedste pris.
  3Inden nogen handler billige flisegrus i en shop burde de på en vis måde gennemgå butikkens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke specielt ophidsende. Herudover kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der influerer på handlen med billige flisegrus online, til eksempel hvilken returneringsret online butikken anvender.
  4Leveringshastigheden er selvfølgelig ret essentiel om man står og skal bruge din pakke med det samme, så derfor er det relativt fornuftigt at man finder tidshorisonten for levering på flisegrus. En række internet foretagender præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres produkter, som dog tager udgangspunkt i at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  5Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en foranstaltning, der garanterer kunden overfor uærlige online forhandlere. Alternativt burde du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at honorere regningen over en periode.
  6Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, som længe har været en garanti for at internet forhandleren opfylder de gældende danske regler, udover at webshoppen af og til monitoreres af fagfolk som kender til lovene på området. Forud for at folk bestiller billige flisegrus på en e-handler behøver man i reglen gennemgå netbutikkens forretningsaftale.
  7Den billigste fragtløsning er dog at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du bor lige ved online webshoppens hjemsted. Den fragttype er jo ekstremt essentiel når vi har behov for flisegrus straks. Alternativt så frembyder en række butikker på nettet levering uden beregning, men undertiden gælder det kun hvis der købes for et konkret beløb.
  8Adskillige webbutikker i Danmark yder nu diverse forskellige billige fragttyper til flisegrus. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter den dag der passer dig. Metoden er jo meget uproblematisk, samt oftest også den mindst kostelige fragttype.
  9Trustpilot genererer helt relevante muligheder for at gennemstøve ret mange aktuelle brugeres opfattelser og af den grund rekommanderer vi, at du gennemgår online forretningens omtaler før du shopper billige flisegrus online. Facebook bringer dig derudover visse fine løsninger til at få indsigt i online shoppens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk