Maabjerg

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til græsplæne

Mængder: 25 kg 25 kg 1 ton 1 m3 1000 kg 500 kg 20 kg 800 kg 15 kg

Levering: i poser løst leveret vognlæs i sække hent selv trailer afhentning i bigbag i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på udsalgspriserne på billige filtergrus fra byggekæde til byggekæde. Nogle fokuserer på gode priser, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Du bør derfor kende firmaets betingelser.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggecentre.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke på om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare filtergrus.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af filtergrus.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra talrige leverandører, og så kan du vælge fra et stort udvalg af filtergrus online.
De udbredte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne mulighed for at bestille online og køre materialerne på egen hånd. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere indsigtsfuld service fra medarbejdere med specialistviden i netop filtergrus.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som tit er dansk ejede, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at bestille filtergrus online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

filtergrus silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I nogle tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte betinger at renoveringen har en positiv betydning for klimaet.
2Husk at vurdere om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal få professionel hjælp til dele af det. Hvis du skal have professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
3Måske det viser sig essentielt at du har samtlige materialer parat forinden du går i gang med arbejdet. Du kan notere en punktforms huskeliste som indeholder det du får brug for, og efterfølgende granske listen, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive rationelt at dokumentere alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til billige priser på dem enkeltvis.
5Der kommer uden tvivl utidige udfordringer ved store projekter, og ergo vil det vise sig væsentligt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at komme i mål.
6Ved opgaver udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund bør du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret lige før projektets start, så du undgår at det uventet begynder at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
8Forberedelse viser sig som nøglen til succes med arbejdet. Du bør overveje at lave en strømlinet agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
9Du kan finde en verden af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt du benytter engelske søgeord.
10Du bør ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig erstatteligt at have udstyret tilgængeligt når du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
11I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det ufatteligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det bør overvejes at få hjælp til byggeprojektet, specielt ved vigtige byggerier. Omfattende opgaver behøver flere mennesker. Endvidere må det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til filtergrus

 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  En række outlets på nettet udlover nu til dags et stort udvalg af billige leveringsmåder til filtergrus. En af de mest moderne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når du har lyst. Fragtløsningen er altså særligt smertefri, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige fragtmetode.

  Du bør alternativt forsøge at få pakken leveret til din adresse eller til når du er på job. Fragtformen bliver i regelen en tand mere pebret, men desuden ultra problemfri for filtergrus online. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du bor nær internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på filtergrus er naturligvis ret aktuel om vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det i sandhed relevant at vi studerer tidshorisonten for levering på filtergrus. En hel del webbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varenumre online, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen indsendes før et angivent tidspunkt, så de kan nå at få bestillingen klar forinden medarbejderne får fri.

  Indtil flere internet varehuse præsterer fragt uden gebyr på filtergrus online, men oftest er det under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Alternativt skal man overveje den billigste slags levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

  Flere kæder udlover afhentning hvor du handler billig filtergrus online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af filtergrus i følgende byer:

  Haderslev, Albertslund, Nørresundby, Odense, Kalundborg, Kolding, Nærum, Odder, Slagelse, Randers, Varde, Næstved, Helsingør, Vallensbæk, Frederikssund, Tilst, Aalborg, Jyllinge, Søborg, Nakskov, Lyngby, Holbæk, Værløse, Herning, Svendborg, Rønne, Grenaa, Vordingborg, Gladsaxe, Glostrup, Hobro, Hørsholm, Silkeborg, Vejle, Horsens, Hvidovre, Køge, Hjørring, Hedensted, Dragør, Frederiksberg, Nyborg, Taastrup, Aarhus, Ikast, Ballerup, Herlev, Gentofte, Brønshøj, Holstebro, Birkerød, Lillerød, Valby, Nykøbing Falster, Brønderslev, Thisted, Rødovre, Hillerød, Ringsted, Esbjerg, Aabenraa, Haslev, Højbjerg, Fredericia, Risskov, Charlottenlund, Åbyhøj, Greve, Virum, Stenløse, Lystrup, Frederikshavn, Vanløse, Ølstykke, Middelfart, Allerød, Brøndby, Viborg, Brabrand, Struer, Sønderborg, Hedehusene, Roskilde, Korsør, Kokkedal, Ishøj, Skive, Frederiksværk, København, Rudersdal, Skanderborg, Farum, Solrød Strand, og Tårnby, .

  Afhentning af filtergrus er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager), Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Ved kig i tendenserne er det markant, at folk ofte kigger efter eksempelvis køb filtergrus og filtergrus tilbud. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge blandt andet filtergrus online, billig filtergrus samt filtergrus priser, plus de store byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

  Bedste tilbud på filtergrus

  Det er i dag ekstremt ukompliceret for enhver at analysere tilbud på billige filtergrus online i blandt diverse internet selskaber, og for det har mange online selskaber set sig tvunget til at sænke priserne på filtergrus eftertrykkeligt, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

  Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at checke et par forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på filtergrus online inden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og 10-4.

  Du må imidlertid ikke undervurdere, at hvis en online butik afsætter billige filtergrus online til salg for en pris der kan ses som besynderligt gunstig, så bør det tit være et signal om en snydagtig e-shop. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af en vedtægt, der støtter folk imod svindlende internet shops.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere beløbet til filtergrus i flere bidder. Dette fås normalt i niche webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet filtergrus tilbud og billig filtergrus. Man ser desuden tit mennesker kigge efter eksempelvis filtergrus online, filtergrus priser samt køb filtergrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og god service..” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplæne til dræn

  Mængder: 20 kg 500 kg 1 m3 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1 ton

  Levering: trailer i løs vægt hent selv i sække løst leveret i bigbag vognlæs i poser afhentning

  Læs andre menneskers meninger

  Trustpilot byder på nogenlunde tiltalende muligheder for at gennemsøge en hel del øvrige køberes bedømmelser og derfor er det prisværdigt, at du bliver klogere på internet butikkens bedømmelser før du køber billige filtergrus online.

  Facebook forærer dig desuden en række habile chancer for at få en idé om webshoppens pålidelighed. Desuden ser vi faktisk internet selskaber som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed kan anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk bestiller billige filtergrus online hos en netbutik bør man når alt kommer til alt have øje for e-shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  En anden løsning er at tjekke om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det længe har været en forsikring om at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, og at online forretningen af og til efterses af jurister som kender til de gældende bestemmelser.

  Desuden får du chance for en håndsrækning, hvis du møder vanskeligheder i forbindelse med dit køb af filtergrus. Dertil er det at foretrække at man er vaks omkring de mest basale retningslinjer der har betydning for bestillingen af filtergrus online, som fx den byttepolitik hjemmesiden kører med.

  I den relation er det samtidig afgørende, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne bevise købet af filtergrus, ligegyldig om man bestiller fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg eller Silvan.

  Niels gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Tina gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  Marianne N gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Bente Rasmussen gav 5 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  9 gode råd til når du køber online
  1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig relevant hvis vi mangler dine nye varer inden for kort tid, så med det formål er det aldeles afgørende at man kontrollerer den forventede leveringstid på filtergrus. Mange internet webshops udlover billig 1 dags levering på en lang række varenumre, men vær obs på at det påkræver at handlen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  2Det er efterhånden rigtig smertefrit for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige filtergrus i blandt diverse shops på nettet, og herved lover de fleste e-firmaer fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være profitabelt at inspicere visse online forhandlere efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.
  3Trustpilot frembringer egentlig hensigtsmæssige chancer for at efterforske flere andre brugeres bedømmelser og derved går vi ind for, at du undersøger internet forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige filtergrus online. Facebook yder lignende nogenlunde fortræffelige muligheder for at få indtryk af internet webshoppens kundefokus.
  4Vi tilråder generelt at bemærke om e-shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en garanti for at internet butikken anerkender de danske love, og at internet forretningen ofte efterses af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Inden folk handler billige filtergrus på en netshop kan de i princippet studere butikkens vilkår.
  5Forud for at folk bestiller billige filtergrus på en shop på nettet kan de faktisk gennemgå netbutikkens handelsaftale, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Ligeledes tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale forhold der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige filtergrus online, som eksempelvis hvilken ombytningsret hjemmesiden benytter.
  6Den mest prisbevidste løsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på webbutikkens tilholdssted. Den løsning til levering er jo usædvanlig væsentlig når vi skal bruge filtergrus om kort tid. Alternativt så sikrer visse firmaer på nettet billig fragt, men tit er det forudsat at der indkøbes for en bestemt sum.
  7Indtil flere online forhandlere yder levering uden beregning på filtergrus, men undertiden er det forudsat at du aftager for en bestemt sum. I øvrigt kan du vælge den mest prisbevidste metode til levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er til tider derudover ret smart. Den mest letkøbte fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
  8Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en lov, som sikrer folk imod svindlende internet butikker. Som en anden løsning kan du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du higer efter at afbetale regningen over tid.
  9En række forretninger på nettet yder nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmidler til filtergrus. En sikker vinder er nu om stunder udleveringssteder, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Løsningen er altså ekstremt smart, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige løsning til levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk