Maabjerg

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 1 m3 500 kg 15 kg 1 ton

Levering: afhentning hent selv i løs vægt trailer vognlæs i bigbag løst leveret i poser i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et bredt vareudvalg, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot drængrus.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Derfor skal man kende byggemarkedets regningslinjer.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring drængrus.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige drængrus fra byggekæde til byggekæde. En del satser på lave priser, imens andre giver kompetent sparring. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har man mulighed for at handle online og hente produkterne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.
De velkendte byggekæder sælger varer fra mange nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af drængrus online.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, da de kun sælger disse varer. Ergo formår de at yde en høj grad af god sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis drængrus.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du køber drængrus online fra deres webshop.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre
drængrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

drængrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et budget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er en fordel at notere hver eneste udgiftspost, og bagefter indsamle udgiften ved dem én efter én.
2Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de fornødne bygningsmaterialer klar inden du iværksætter byggeprocessen. Du har fordel af at sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er klar.
3Du må aldrig fattes grej. Ofte vil det være vigtigt at have værktøjet til disposition før du indleder byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
4Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ultra essentielt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må udarbejde en struktureret agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din arbejdsplan.
6Du burde måske overveje om byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at søge tilbud fra flere foretagender.
7Ved projekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor bør du løbende lægge mærke til meldingerne om vejret i forbindelse med projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
8I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
9Der findes alle mulige former for guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget gavnlig oplysning, i særlig grad når man bruger den engelske version.
10Der kommer altid pludselige problemer når det kommer til store projekter, og på grund af det vil det være afgørende at der er afsat rigeligt med plads i planen, med det formål at man kan være ubekymret om at komme i mål.
11Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til projektet, navnlig såfremt det er omfattende byggeprojekter. Større byggerier bør udføres af flere mennesker. Derudover bliver det bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Du skal nødig nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning såsom hjelm og sko som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
De mest populære byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål til drængrus

 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvad er drængrus?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  En hel del forhandlere på nettet frembyder på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtløsninger til drængrus. En yndling er nu om dage afhentningssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Muligheden er altså i høj grad fleksibel, samt ofte ydermere den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du kunne derudover foretrække at få ordren bragt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver uheldigvis en kende mindre billig, men ligeledes vældig fremkommelig ift. drængrus online. Den billigste mulighed for fragt er dog at hente varerne selv, som dog står og falder med at du er med kort afstand til webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på drængrus kan være super væsentlig når vi skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og af den grund er det virkelig relevant at vi gransker tidshorisonten for levering på drængrus. En del e-forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men vær obs på at det kræver at bestillingen anbringes før et angivent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken klar forinden personalet drager hjemad.

  Indtil flere butikker på nettet garanterer levering uden beregning på drængrus online, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for et præcist beløb. Ellers kan du snuppe den billigste fragtmetode, der tit vil blive at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

  En del byggemarkeder giver click-and-collect hvor man køber billig drængrus online men selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på drængrus i disse byer:

  Køge, Frederiksberg, Brabrand, Lillerød, Allerød, Frederiksværk, Odense, Gladsaxe, Kolding, Værløse, Dragør, Holbæk, Frederikssund, Brønshøj, Vejle, Stenløse, Roskilde, Helsingør, Nyborg, Haslev, Nykøbing Falster, Hjørring, Vallensbæk, Rønne, Glostrup, Aabenraa, Horsens, Hørsholm, Haderslev, Nakskov, Hobro, Nørresundby, Korsør, Varde, Viborg, Tilst, Lystrup, Rødovre, Herning, Struer, Grenaa, Vordingborg, Jyllinge, Birkerød, Brøndby, Sønderborg, Greve, Virum, Skive, Kalundborg, Esbjerg, Søborg, Højbjerg, Ishøj, Aalborg, Holstebro, Ikast, Nærum, Slagelse, Charlottenlund, Hedehusene, Hillerød, Lyngby, Solrød Strand, Skanderborg, Odder, Thisted, Gentofte, Middelfart, Kokkedal, Ringsted, Risskov, Taastrup, Hedensted, Vanløse, Herlev, Valby, Frederikshavn, Brønderslev, København, Tårnby, Ballerup, Næstved, Hvidovre, Fredericia, Randers, Rudersdal, Ølstykke, Albertslund, Aarhus, Åbyhøj, Svendborg, Farum, og Silkeborg, .

  Afhentning for drængrus er muligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

  Ved indkig i data står det markant, at internetbrugere som regel leder efter fx drængrus priser og drængrus online. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. drængrus tilbud, billig drængrus samt køb drængrus, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Rabat på drængrus

  Det har vist sig at være yderst smart for alle at finde frem til de bedste priser på billige drængrus online fra diverse firmaer på nettet, og derfor har adskillige internet virksomheder ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på drængrus eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden beregning.

  Derfor kan det alligevel være nyttigt at kigge forbi nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og rabatter på drængrus online forinden du bestiller, så du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man må trods alt være årvågen med, at når en netbutik frembyder billige drængrus online på tilbud til en pris der virker helt fantastisk fordelagtig, burde det for det meste være et tegn på en uærlig internet webshop. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i en lovbestemmelse, som passer på os imod snydagtige internet varehuse.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere prisen på drængrus over en periode. Det tilbydes ofte hos nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere tit kigger efter fx drængrus tilbud og billig drængrus. Derudover ser vi tit online shoppere efterspørge fx drængrus online, drængrus priser samt køb drængrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Alt som det skal være.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 25 kg 20 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 1 m3 800 kg 25 kg

  Levering: i poser i sække trailer vognlæs i bigbag løst leveret afhentning hent selv i løs vægt

  Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot frembringer uden sammenligning nyttige løsninger til at kontrollere en række øvrige køberes meninger og herved er det at foretrække, at du sonderer internet forretningens bedømmelser inden du shopper billige drængrus online.

  Facebook resulterer i tilsvarende visse passende metoder til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle e-shops som giver folk mulighed for at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden nogen køber billige drængrus online på en internet handler burde man uden tvivl studere webbutikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange et omfattende projekt, især hos de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

  Et alternativ kan være at se nærmere på om webshoppen er e-mærket, fordi det er en påvisning af at internet virksomheden forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at den undertiden besigtiges af eksperter der er meget fortrolige vilkårene på området.

  Desuden får du mulighed for at få bistand, hvis du møder udfordringer i forbindelse med dit køb af drængrus. Udover dette går vi ind for at køber er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der har betydning for købet af drængrus online, som for eksempel den ombytningsret shoppen tilbyder.

  Her er det ligeledes vigtigt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sit køb af drængrus, uanset om man bestiller fra Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg eller 10-4.

  Mette gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Rasmus H gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Jørgen J gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Peter L gav 5 stjerner

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi foreslår generelt at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, som almindeligvis er en garanti for at webbutikken tilslutter sig de opstillede regler, tillige med at internet shoppen en gang i mellem undersøges af eksperter der har meget erfaring med retningslinjerne. Før nogen handler billige drængrus hos en internet butik burde de faktisk gennemgå shoppens forretningsbetingelser.
  2Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital såfremt man skal bruge din pakke om få sekunder, og med det formål er det ret så afgørende at du besigtiger leveringstidspunktet på drængrus. En hel del internet varehuse byder på billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre, men som ikke desto mindre står og falder med at bestillingen indsendes forud for et fast tidspunkt.
  3Trustpilot indebærer ret hæderlige genveje til at gennemstøve en hel del øvrige konsumenters evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du gennemsøger internet virksomhedens vurderinger forinden du shopper billige drængrus online. Facebook fører til derudover i højeste grad nyttige muligheder for at få kendskab til online webshoppens troværdighed.
  4Indtil flere forhandlere på nettet sikrer fragt uden omkostninger på drængrus, men oftest er det så nødvendigt at man bestiller for en konkret pris. Som alternativ kunne man vælge den mest betalelige form for levering, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen bliver for det meste på den anden side temmelig problemfri. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
  5Størstedelen af online firmaer foreslår efterhånden mange forskellige billige leveringsløsninger til drængrus. En favorit iblandt mange er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså vældig problemfri, og mange gange endda den mest letkøbte leveringsmulighed.
  6Det er efterhånden ekstremt smertefrit for enhver at undersøge tilbud online på billige drængrus på flere online selskaber, og så yder flertallet af e-shops fragt uden beregning. Det kan stadigvæk vise sig gunstigt at sammenligne forskellige butikker på nettet efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at få den skarpeste pris.
  7Den billigste leveringsmodel er dog selv at hente pakken, som desværre nødvendiggør at du lever i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den fragtmetode er naturligvis meget central når man absolut skal bruge drængrus lige om lidt. Alternativt så præsterer enkelte forretninger på nettet gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man køber for en bestemt sum.
  8Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket beskytter dig som kunde overfor uoprigtige online virksomheder. Som en anden løsning bør du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at betale omkostningerne over flere uger.
  9Før folk handler billige drængrus i en internet virksomhed bør man for at være på den sikre side skimme webbutikkens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig spændende. Ydermere rekommanderer vi at køber er på vagt for de mest vitale bestemmelser der kan have betydning for købet af billige drængrus online, som for eksempel den ombytningspolitik internet forhandleren tilsikrer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk