Maabjerg

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lys til haven

Varianter: sort hvid klar glas guld blå

Mængder: 1 m3 25 kg 25 kg 500 kg 1 ton 20 kg 10 kg 800 kg 500 liter 15 kg 15 kg 1000 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag i sække løst leveret vognlæs i løs vægt trailer hent selv i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige dekorationssten fra byggekæde til byggekæde. En del vil have de bedste priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
For mange er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring dekorationssten.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ hos de store byggecentre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets betingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt produktudvalg, imens nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot dekorationssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler produkter fra flere nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af dekorationssten online.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og hermed har folk tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at slippe for fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker producerer selv de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Flertallet af webshops i små nicher har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Pga. dette bør du modtage ekstra nyttig service fra mennesker som er specialister i netop dekorationssten.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle dekorationssten online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
dekorationssten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer altid ubelejlige problemer når det handler om omfattende projekter, og af den grund viser det sig af stor betydning at man har afsat en god portion plads i kalenderen, som gør at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed ift. vigtige byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af flere personer. Desuden vil det være bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
3For opgaver udendørs har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit avancerede byggeprojekt.
4I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
6Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør nedskrive en klar strategi, der fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder oversigten.
7Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det er en fordel at tage noter til samtlige udgifter, og herefter dokumentere omkostningen ved dem slavisk.
8Du bør regne på hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du må hente assistance fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
9Der kan findes en hel række vejledninger og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig utrolig meget nyttig viden, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
10Måske kan det blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer til disposition inden du tager fat på byggeriet. Du kan sammenfatte en enkel note som samler hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemgå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig sikker på at du har styr på det.
11Du bør aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som sikkerhedssko som sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12Du vil ikke fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig klogt at du har udstyret til rådighed når du påbegynder byggeprojektet. Det er derudover afgørende at påregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er temmelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål rundt om dekorationssten

 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

  Masser af online webshops giver i dag et stort udvalg af billige leveringsløsninger til dekorationssten. En der er meget anvendt er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså virkelig enkel, og desuden desuden den mindst kostelige metode til levering.

  Du bør alternativt beslutte dig for at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig jævnligt en lille smule mere bekostelig, men lige så vel meget gnidningsløs med dekorationssten online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du befinder dig lige ved webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på dekorationssten kan vise sig at være særdeles central hvis vi har behov for varen fluks, og herved er det tydeligvis fornuftigt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på dekorationssten. Masser af internet forhandlere – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer online, men som ikke desto mindre er afhængig af at bestillingen anbringes inden et angivent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få bestillingen klar forinden de logistikansatte tager hjem.

  Visse webshops yder levering uden betaling på dekorationssten online, men tit kun såfremt der aftages for en bestemt sum. I øvrigt bør du beslutte sig for den prisbilligste form for fragt, som mange gange vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

  De fleste byggecentre frembyder click-and-collect hvor man handler billig dekorationssten online og afhenter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene udlover blandt andet afhentning af dekorationssten i følgende områder:

  Thisted, Skanderborg, Søborg, Hjørring, Hobro, Aabenraa, Varde, Roskilde, Rønne, Vejle, Gladsaxe, Aarhus, Virum, Åbyhøj, Solrød Strand, Svendborg, Albertslund, Tårnby, Holstebro, Hvidovre, Skive, Vallensbæk, Nakskov, Taastrup, Risskov, Grenaa, Herning, Ikast, Frederikssund, Valby, Allerød, Ishøj, Horsens, Frederikshavn, Ballerup, Ølstykke, Fredericia, Kolding, Odder, Kokkedal, Dragør, Frederiksberg, Vanløse, Charlottenlund, Holbæk, Vordingborg, Korsør, Birkerød, Helsingør, Lyngby, Nyborg, Brønderslev, Hillerød, Herlev, Brøndby, Kalundborg, Køge, Slagelse, København, Stenløse, Glostrup, Aalborg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Hørsholm, Rudersdal, Tilst, Værløse, Greve, Gentofte, Farum, Odense, Haderslev, Højbjerg, Hedensted, Esbjerg, Ringsted, Hedehusene, Sønderborg, Silkeborg, Nærum, Jyllinge, Rødovre, Middelfart, Brønshøj, Lillerød, Haslev, Randers, Viborg, Lystrup, Næstved, Frederiksværk, Struer, og Brabrand, .

  Click-and-collect for dekorationssten er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

  Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter blandt andet billig dekorationssten og køb dekorationssten. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere efterspørge fx dekorationssten online, dekorationssten priser og dekorationssten tilbud, plus de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Gode priser på dekorationssten

  Det er ekstremt overkommeligt for internetbrugere at analysere priser på billige dekorationssten online på flere forretninger på nettet, og derved har massevis af online forhandlere set sig tvunget til at trykke prisniveauet på dekorationssten helt i bund, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

  Det kan stadigvæk vise sig rentabelt at tjekke nogle internet forretninger efter tilbud og rabatter på dekorationssten online forud for at du handler, således at man er sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Man bør trods alt være klar over, at ifald en shop på nettet afsætter billige dekorationssten online for en pris der er uendeligt billig, så burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig webshop. Bestillinger med kort er dog en del af et regelsæt, hvilket forsvarer dig som kunde imod uærlige e-forhandlere.

  Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at honorere pengene til dekorationssten over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Når man kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter blandt andet dekorationssten online og dekorationssten priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere efterspørge for eksempel køb dekorationssten, dekorationssten tilbud og billig dekorationssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering og ok priser” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til lys

  Varianter: blå guld hvid glas sort klar

  Mængder: 500 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg 10 kg 1 kubikmeter 20 kg 15 kg 1 m3 25 kg 500 liter 1 ton

  Levering: vognlæs i bigbag trailer hent selv i løs vægt afhentning i poser i sække løst leveret

  Læs tidligere brugeres meninger

  Trustpilot tilbyder dig flere habile muligheder for at kortlægge flere øvrige kunders synspunkter og derved er det prisværdigt, at du læser e-butikkens ratings forinden du lægger din bestilling på billige dekorationssten online.

  Facebook genererer for øvrigt en del fornemme løsninger til at få kendskab til e-butikkens pålidelighed. Desuden møder vi mange internet handler som giver folk mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk handler billige dekorationssten online i en e-forhandler kan man når alt kommer til alt få overblik over webbutikkens vilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

  En nemmere løsning kunne være at se hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, som bør være en angivelse af at internet forhandleren adlyder de opstillede regler, samt at online firmaet jævnligt kigges til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

  Dette er desuden din mulighed for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for udfordringer ved dit indkøb af dekorationssten. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de væsentligste vilkår der har indflydelse på bestillingen af dekorationssten online, som fx hvilken byttepolitik online forretningen har.

  I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadigvæk bevarer ens faktura, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af dekorationssten, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Lone O gav 5 stjerner

  Alt var perfekt.

  Maria D gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Mette gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Ole gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Trustpilot fører til tilpas passende genveje til at iagttage ret mange forhenværende kunders opfattelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet firmaets bedømmelser inden du handler billige dekorationssten online. Facebook yder lignende rigtig fornemme muligheder for at få en idé om netshoppens pålidelighed.
  2Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i et regelsæt, hvilket assisterer køber overfor bedrageriske online outlets. Som et alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare prisen over en periode.
  3Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig tæt på online forhandlerens arbejdslager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være yderst relevant forudsat vi mangler dekorationssten inden for få dage. Alternativt så yder flere internet virksomheder portofri fragt, men tit forudsætter det at der indkøbes for et bestemt beløb.
  4Vi går generelt ind for at bemærke om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det er en tryghed om at internet firmaet adlyder den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet nu og da revurderes af fagfolk som er inde i vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige dekorationssten i en butik på nettet bør man for at være på den sikre side have øje for webbutikkens vilkår.
  5Indtil flere internet shops yder fragtfri levering på dekorationssten, men undertiden er det betinget af at der shoppes for en konkret pris. Alternativt skal du tage den mest betalelige slags levering, der oftest vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et afhentningssted. Metoden viser sig som regel også virkelig smertefri. Den mindst kostelige form for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
  6Det er i dag super praktisk for internetbrugere at sammenligne priser online på billige dekorationssten på tværs af webbutikker, og på grund af dette yder massevis af e-handler gratis fragt. Trods dette kan det immervæk vise sig udbytterigt at tjekke nogle få online butikker efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
  7Masser af internet foretagender tilbyder heldigvis en række forskellige billige metoder til levering til dekorationssten. En der er meget anvendt er p.t. pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter varerne når der er tid til det. Metoden er altså yderst nem, samt desuden ydermere den mindst kostelige fragttype.
  8Fragtperioden er jo ret væsentlig om du mangler varerne nu og her, og med det formål er det øjensynligt meningsfuldt at man gransker leveringstiden ved dekorationssten. En række e-butikker i Danmark stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, som dog er betinget af at orden realiseres forinden et fastsat tidspunkt.
  9Forud for at nogen bestiller billige dekorationssten på en internet virksomhed burde de utvivlsomt tyde butikkens regler, dog er det uden tvivl ikke videre spændende. Derudover tilråder vi at man er klar over de mest essentielle bestemmelser der har betydning for shopping af billige dekorationssten online, fx den ombytningsrettighed internet shoppen benytter.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk