Maabjerg

Dækbark pristjek

Er du på udkig efter dækbark? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.874 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter dækbark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.874 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.199 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.320 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.724 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ligusterhæk til surbundsbed imod dræbersnegle til udendørs til dyr til rygning som bunddække til indendørs til planter til stauder til rhododendron til bøgehæk til hønsegård omkring træer til fugle til fyring til haven til bede under hæk som brændsel som gødning til fyr til indkørsel til ridebane til hækken til gasgrill til stokerfyr til varmeværker til grill til fjernvarme til bede mod ukrudt til hestefold til roser til dyr til ridehus som brændsel som faldunderlag på skråning til legeplads på frugttræer

Varianter: lys revet knust frisk mørk fint natur groft

Mængder: 2000 liter 60 liter 50 liter 3000 liter 2500 liter 1000 liter 70 liter 80 liter

Levering: hent selv i løs vægt vognlæs afhentning trailer i poser i sække i bigbag

Brands: Holmebo Plantorama Manstrup Jysk GreenBio Champost Prima Junckers Plantetorvet Bilka Pindstrup Billigblomst Lidl Douglas Verdo Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare dækbark.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige dækbark hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af dækbark.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du overalt i landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Hermed har du valget om at undvære fragtgebyret, og endda hente varerne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af dækbark online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller dækbark online på deres webshop.
De fleste niche netbutikker har en stor passion for deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du forvente ekstremt indsigtsfuld assistance fra mennesker der er specialister i netop dækbark.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

dækbark jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

dækbark bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

dækbark silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

dækbark harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Inden du går i gang med byggeprojektet er det aldeles centralt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at lave en velovervejet agenda, som beskriver hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
3Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk beskyttelse herunder sikkerhedssko som hjælp med henblik på mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især såfremt du ikke køber assistance fra en fagmand.
4Det anbefales at spørge om assistance til byggeprojektet, navnlig ift. omfangsrige byggeprojekter. Omfattende byggerier behøver flere mennesker. I øvrigt må det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
5Nogle gange kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer naturen.
6Muligvis kan det blive vigtigt at have de fornødne materialer til disposition forud for at du tager fat på dit byggeprojekt. Du kan notere en punktforms oversigt med hver eneste ting du har brug for, og så efterse punkterne, således at du er sikker på at du har husket alt.
7Ved udendørs opgaver kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum tjekke vejrvarslen i dagene op til byggeprocessen, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne bedst som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
8Husk at tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en ekspert til områder af det. Når du får hjælp fra en professionel vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge en pris fra diverse foretagender.
9Man bør aldrig nogensinde undvære udstyr. Ofte vil det vise sig smart at du har værktøjet parat før du begynder på byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være behjælpeligt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man bør nedfælde udgiften ved dem slavisk.
11Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder ved større byggeprojekter, og altså vurderes det af stor betydning at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, som gør at man er overbevist om at have tid nok til det.
12Der kan findes mange forskellige artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig udbytterig oplysning, især forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er temmelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål med hensyn til dækbark

 • Hvilken dækbark skal man vælge?
 • Hvor langt rækker 80 liter dækbark?
 • Hvor meget dækbark skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

  Flere e-forhandlere tildeler i vore dage en lang række forskellige billige former for levering til dækbark. Den mest moderne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente ordren lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså ualmindeligt nem, samt endda tilmed den billigste leveringsmulighed.

  Du kan ligeledes tænke over at vælge at få udbragt hjem til dig privat eller til når du er på job. Leveringsmetoden er typisk en anelse mere bekostelig, men endvidere ret fremkommelig ved køb af dækbark online. Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragtperioden på dækbark kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, og i det øjemed er det ret så væsentligt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt for dækbark. En række e-forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på flere varer online, som kræver at ordren gennemføres tidligere end et givent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forinden personalet holder fyraften.

  Flere netshops præsterer fri fragt på dækbark online, men ofte forudsætter det at der aftages for en fastsat pris. Desuden skal du tage den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

  Store webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig dækbark online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. Byggekæderne tilbyder eksempelvis click-and-collect på dækbark i disse områder:

  Nyborg, Esbjerg, Ballerup, Taastrup, Herning, Aarhus, Viborg, Middelfart, Horsens, Sønderborg, Gentofte, Hedehusene, Nærum, Rudersdal, Værløse, Frederiksværk, Hillerød, Albertslund, Højbjerg, Jyllinge, Nakskov, Allerød, Vanløse, Tilst, Skanderborg, Farum, Solrød Strand, Risskov, Odense, Hobro, Brønderslev, Silkeborg, Åbyhøj, Lystrup, Brøndby, Frederikshavn, Søborg, Brabrand, Stenløse, Grenaa, Roskilde, Rønne, Nørresundby, Slagelse, Birkerød, Lyngby, Randers, Korsør, Vordingborg, Hedensted, Thisted, Nykøbing Falster, Tårnby, Kokkedal, Fredericia, Struer, Haderslev, Ishøj, Ølstykke, Ringsted, Gladsaxe, Holstebro, Hjørring, Brønshøj, Greve, Hørsholm, Skive, Helsingør, Dragør, Aabenraa, Aalborg, Charlottenlund, Ikast, Kalundborg, Rødovre, Næstved, Vejle, Vallensbæk, Kolding, Glostrup, København, Holbæk, Lillerød, Herlev, Frederikssund, Varde, Odder, Valby, Køge, Frederiksberg, Svendborg, Hvidovre, Haslev, og Virum, .

  Klik-og-hent af dækbark er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland).

  Når vi kigger i tallene bliver det klart, at folk som regel efterspørger eksempelvis dækbark tilbud og dækbark priser. Vi ser desuden som regel mennesker lede efter for eksempel billig dækbark, dækbark online samt køb dækbark, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Gode tilbud på dækbark

  Det er efterhånden meget let gængeligt for enhver at kigge efter tilbud på billige dækbark online på tværs af internet forretninger, og ergo har adskillige online forretninger været tvunget til at sænke prisen på dækbark helt i bund, og ydermere byde på portofri fragt.

  Dog kan det trods alt blive gavnligt at se nærmere på et par webbutikker efter tilbud og udsalg på dækbark online inden du handler, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

  Man skal imidlertid være obs på, at ifald en online webshop afhænder billige dækbark online for en pris som kan virke umådelig lav, så kan det tit være en varsel om en falsk butik. Shopping med kort er trods alt dækket ind under en anordning, hvilket garanterer dig overfor uoprigtige shops på nettet.

  Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en løsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du vil afbetale beløbet til dækbark senere. Dette foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

  Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. dækbark online og billig dækbark. Derudover oplever man ofte mennesker søge efter blandt andet dækbark tilbud, dækbark priser samt køb dækbark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg dækbark er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: under hæk til surbundsbed til fugle som faldunderlag som bunddække mod ukrudt som brændsel til fyr som gødning til rygning på frugttræer til stauder til ridebane til indendørs til fjernvarme imod dræbersnegle til bede til varmeværker til hønsegård til grill til ridehus til stokerfyr til udendørs til rhododendron til roser til gasgrill som brændsel på skråning til hestefold til haven til hækken omkring træer til ligusterhæk til fyring til dyr til bøgehæk til indkørsel til legeplads til bede til planter til dyr

  Varianter: fint lys groft frisk knust revet mørk natur

  Mængder: 2500 liter 2000 liter 70 liter 1000 liter 80 liter 60 liter 3000 liter 50 liter

  Levering: i bigbag hent selv i løs vægt trailer afhentning i sække vognlæs i poser

  Brands: Champost Verdo Bilka Douglas Junckers GreenBio Lidl Holmebo Plantetorvet Billigblomst Park Pindstrup Manstrup Plantorama Prima Jysk

  Undersøg nuværende kunders erfaringer

  Trustpilot præsterer absolut passelige muligheder for at dechifrere en længere række nuværende konsumenters tanker og på grund af dette støtter vi, at du kigger nærmere på online webshoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige dækbark online.

  Facebook genererer derudover immervæk fine muligheder for at få en idé om e-firmaets kundefokus. I øvrigt er der en del e-shops som giver kunderne mulighed for at udforme en anmeldelse af deres køb, som ydermere kan udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige dækbark online i en internet butik bør de altid kigge på webbutikkens forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende projekt, særligt ved de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  En nemmere løsning er at se nærmere på om netbutikken er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en garanti for at webshoppen accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren af og til efterses af jurister som har meget erfaring med de gældende love.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at blive hjulpet, ifald du oplever problemer ved din handel med dækbark. Derudover er det godt at køber er omhyggelig omkring de mest basale bestemmelser i forbindelse med købet af dækbark online, fx den byttepolitik shoppen har.

  I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af dækbark, uafhængig af om man har handlet hos Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

  Kirsten Christiansen gav 5 stjerner

  Udmærket

  Jette gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Niels N gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Anne J gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den prisbilligste leveringsform vil altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du opholder dig i kort afstand af online forretningens bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være ualmindeligt essentiel om vi behøver dækbark straks. Alternativt så garanterer indtil flere webshops gebyrfri levering, men typisk afkræver det at man shopper for et præcist beløb.
  2Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket almindeligvis er en erklæring om at e-butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, og at internet virksomheden hyppigt tilses af eksperter der kender de gældende regler. Forud for at folk køber billige dækbark hos en shop behøver man reelt se på virksomhedens handelsvilkår.
  3Trustpilot frembyder relativt strålende muligheder for at gennemstøve en lang række forhenværende brugeres vurderinger og herved er det at foretrække, at du gennemsøger e-forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige dækbark online. Facebook giver dig desuden nogenlunde gavnlige metoder til at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
  4Leveringshastigheden er super essentiel i tilfælde af at man har brug for ordren inden for kort tid, så med det formål er det ganske klogt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved dækbark. Temmelig mange shops på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det forudsætter at bestillingen gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
  5Forud for at nogen bestiller billige dækbark hos en e-forretning kan man på en vis måde have øje for shoppens handelsaftale, dog er det almindeligvis ikke videre spændende. Endvidere er det at foretrække at kunden er vidende om de vigtigste bestemmelser gældende for handlen med billige dækbark online, til eksempel hvilken ombytningsret netshoppen tilbyder.
  6Visse internet foretagender lover fragt uden omkostninger på dækbark, men ofte kun når der bestilles for en bestemt sum. Desuden bør du udvælge den mest billige fragtløsning, der i mange tilfælde er at få bragt dine varer til et udleveringssted. Løsningen bliver jævnligt til gengæld temmelig fremkommelig. Den mest billige leveringsform vil dog altid være at hente produkterne selv.
  7En række online virksomheder giver nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til dækbark. En af favoritterne er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter lige når det passer dig. Denne er altså i høj grad simpel, samt oftest endvidere den mest letkøbte mulighed for levering.
  8Det er i dag i høj grad let for købere at prissammenligne online på billige dækbark i blandt forskellige forretninger på nettet, og derfor garanterer mange netbutikker billig fragt. Det kan dog stadigvæk vise sig nyttigt at kontrollere nogle e-handler efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
  9Vi går generelt ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af et regulativ, der værner dig imod fup e-forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare pengene over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk