Maabjerg

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 1000 kg 15 kg 1 m3 20 kg 25 kg 25 kg 1 ton 800 kg

Levering: afhentning hent selv i sække i løs vægt i bigbag løst leveret vognlæs trailer i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af bundsikringsgrus.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de udbredte byggekæder.
Du vil finde variationer i priserne på billige bundsikringsgrus fra webshop til webshop. En del vil have de bedste priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af produkter, og andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden bare bundsikringsgrus.
Det er helt klart meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og derigennem har man mulighed for at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Hermed kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt tilmed få varerne lige nu.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af bundsikringsgrus online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. På grund af det formår de at yde endnu mere kompetent vejledning fra ansatte med specialistviden i lige præcis bundsikringsgrus.
En masse niche webshops er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online får du en billig pris.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler bundsikringsgrus online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag over 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør skaffe hjælp fra en fagperson til områder af byggeriet. Hvis du tager imod hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at få tilbud fra flere håndværkere.
2Du kan finde en hel del artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget gavnlig viden, særligt når du benytter engelske søgeord.
3Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
4Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man såfremt ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at renoveringen påvirker naturen.
5For opgaver udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor må du løbende tage notits af vejrvarslen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel begynder at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
6Planlægning er metoden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at liste en klar tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal laves hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din strategi.
7Du bør aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig af stor betydning at have udstyret til rådighed før du går løs med dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de her udgifter i dit udgiftsbudget.
8Der viser sig ofte uforudsete udfordringer i tilfælde med store opgaver, og herved er det af stor betydning at man har afsat rimelig plads i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
9Det kan vise sig fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug før du begynder projektet. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har husket det hele.
10Det er vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på omkostningerne. Det bør være fornuftigt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan tjekke billige priser på hver enkelt.
11Inden du starter byggeprocessen kan det blive yderst meningsfuldt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ved omfangsrige ombygninger. Nogle ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Normale spørgsmål inden for bundsikringsgrus

 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvilken mulighed for levering skal du vælge?

  Adskillige internet butikker yder i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til bundsikringsgrus. En af favoritterne er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo virkelig ukompliceret, samt typisk ydermere den billigste løsning til levering.

  Du kan ydermere udse dig at vælge udbringning til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver oftest en smule mere bekostelig, men lige så vel vældig overkommelig for bundsikringsgrus online. Den billigste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på bundsikringsgrus kan vise sig at være ekstremt bestemmende hvis vi skal bruge ordren straks, og derfor er det aldeles passende at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, som alligevel står og falder med at der bestilles forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt betjent forinden de lageransatte har fri.

  Nogle enkelte outlets på nettet tilbyder levering uden omkostninger på bundsikringsgrus online, men ofte kun når du bestiller for et præcist beløb. Som alternativ kan du gribe den billigste fragtmetode, som gerne vil blive at få bragt din ordre til en pakkeshop.

  En stor portion webshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig bundsikringsgrus online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af bundsikringsgrus i følgende områder:

  Helsingør, Tårnby, Holbæk, Frederiksberg, Slagelse, Brabrand, Tilst, Lystrup, Dragør, Hedehusene, Gladsaxe, Odder, Haderslev, Esbjerg, Frederiksværk, Lyngby, Ringsted, Rønne, Odense, Birkerød, Hjørring, Haslev, Fredericia, Middelfart, Nyborg, Hobro, Aarhus, Roskilde, Ballerup, Kalundborg, Nakskov, Kokkedal, Farum, Højbjerg, Ølstykke, Vanløse, Hvidovre, Taastrup, Holstebro, Allerød, Ikast, Brønderslev, Brønshøj, Solrød Strand, Nørresundby, Lillerød, Gentofte, Nykøbing Falster, Vejle, Korsør, Frederikshavn, Søborg, Skive, Hørsholm, Herning, Greve, Skanderborg, Vordingborg, Aalborg, Køge, Grenaa, Varde, Silkeborg, Randers, København, Aabenraa, Thisted, Nærum, Struer, Brøndby, Albertslund, Glostrup, Værløse, Rødovre, Risskov, Rudersdal, Svendborg, Sønderborg, Åbyhøj, Herlev, Viborg, Frederikssund, Ishøj, Stenløse, Vallensbæk, Jyllinge, Kolding, Hedensted, Hillerød, Virum, Valby, Næstved, Horsens, og Charlottenlund, .

  Klik-og-hent af bundsikringsgrus er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

  Når vi ser på data er det klart, at internetbrugere typisk leder efter for eksempel bundsikringsgrus tilbud og køb bundsikringsgrus. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter for eksempel bundsikringsgrus priser, billig bundsikringsgrus samt bundsikringsgrus online, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

  Rabat på bundsikringsgrus

  Det er jo yderst enkelt for alle at finde de bedste priser på billige bundsikringsgrus online på diverse internet forretninger, og så har massevis af internet firmaer set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på bundsikringsgrus drastisk, og ovenikøbet præstere fri fragt.

  Dog kan det ikke desto mindre være lukrativt at tjekke et par forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på bundsikringsgrus online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at antage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

  Man skal alligevel være klar over, at ifald en netshop reklamerer billige bundsikringsgrus online til salg for en pris som kan ses som grænseløst attraktiv, så bør det tit være et kendetegn på en bedragerisk internet shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af en retningslinje, der hjælper kunden imod bedrageriske internet forhandlere.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale pengene til bundsikringsgrus af flere omgange. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Davidsen.

  Ses der på data er det markant, at mennesker som regel søger eksempelvis bundsikringsgrus priser og bundsikringsgrus online. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter blandt andet køb bundsikringsgrus, billig bundsikringsgrus og bundsikringsgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 25 kg 20 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 800 kg 25 kg 500 kg

  Levering: vognlæs afhentning løst leveret trailer i bigbag i poser hent selv i løs vægt i sække

  Kig på folks erfaringer

  Trustpilot tilbyder en lang række fremragende løsninger til at gennemstøve ret mange aktuelle forbrugeres omtaler og af den grund anbefales det, at du eftersøger webbutikkens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige bundsikringsgrus online.

  Facebook forærer dig desuden tilpas anstændige genveje til at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Derudover ses endda internet firmaer hvor det er muligt at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som også kan bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden folk shopper billige bundsikringsgrus online hos en internet virksomhed kan de på en vis måde sætte sig ind i shoppens vilkår, det er dog naturligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de store byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

  Alternativet kunne måske være at finde ud af om webbutikken er medlem af e-mærket, da det burde være et signal om at internet butikken efterfølger de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden rutinemæssigt overværes af sagkyndige som har ekspertise inden for lovgivningen.

  Desuden får du anledning til at blive assisteret, hvis du får besvær med dit køb af bundsikringsgrus. Dertil slår vi et slag for at kunden er vidende om de primære vilkår der kan have betydning for købet af bundsikringsgrus online, som for eksempel den ombytningsret online virksomheden tilsikrer.

  Derfor er det virkelig essesentielt, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af bundsikringsgrus, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

  Jens gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Lone Mortensen gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  Erik O gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  Inger L gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 tips til din online shopping
  1Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget vigtig hvis du står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så derfor er det utvivlsomt klogt at man finder det anslåede leveringstidspunkt for bundsikringsgrus. En lang række internet webshops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, som alligevel er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et fastslået tidspunkt.
  2Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket værner dig som kunde imod uægte e-butikker. Som alternativ kan du overveje en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale beløbet ude i fremtiden.
  3Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, hvilket kan være en angivelse af at online forretningen accepterer dansk lovgivning, foruden at internet butikken tit føres tilsyn med af fagfolk som behersker retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige bundsikringsgrus hos en netshop bør de for at være sikker bese e-shoppens regler.
  4Forinden nogen shopper billige bundsikringsgrus hos en internet virksomhed bør man helt sikkert kigge på dens forretningsaftale, dog er det undertiden ikke videre spændende. For øvrigt er det klogt at du er påpasselig med de primære regler der har indvirkning på købet af billige bundsikringsgrus online, fx hvilken ombytningspolitik hjemmesiden bruger.
  5En stor portion online firmaer tilbyder i dag mange forskellige billige leveringsformer til bundsikringsgrus. En af de mest moderne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente din bestilling når det passer dig. Den er jo ret så praktisk, samt desuden ydermere den mest prisbevidste type af levering.
  6En hel del online webshops byder på gebyrfri levering på bundsikringsgrus, men undertiden kræves det at man bestiller for et bestemt beløb. Ellers kan du foretrække den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Metoden bliver i regelen på den anden side temmelig gnidningsløs. Den mindst kostelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
  7Trustpilot bringer dig forholdsvis gode genveje til at udforske en række nuværende brugeres tanker og herved støtter vi, at du beser online virksomhedens omtaler inden du bestiller billige bundsikringsgrus online. Facebook genererer lignende de facto uafhængige muligheder for at få en idé om online shoppens kundefokus.
  8Den prisbilligste fragttype vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du lever tæt på e-firmaets lager. Den fragtmetode er usædvanlig essentiel når vi absolut skal bruge bundsikringsgrus straks. Alternativt så garanterer flere netshops fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat sum.
  9Det har vist sig at være særdeles gnidningsløst for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige bundsikringsgrus fra forskellige netshops, og så lover en hel del e-butikker fragt uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at sammenholde nogle få e-firmaer efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk