Maabjerg

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 500 liter 20 kg 1 m3

Levering: afhentning i sække i løs vægt vognlæs hent selv i poser trailer løst leveret i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktudvalg, imens nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare brolæggersand.
Hvis du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er særligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en online byggeshop, som giver hjælp og vejledning omkring brolæggersand.
Der er ikke lighed i prisen på billige brolæggersand fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode priser, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du helst vil have.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne straks.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af brolæggersand online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund formår de at yde mere kyndig service fra personale som er specialister i lige præcis brolæggersand.
Forskellige specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler brolæggersand online på deres webshop.
Størstedelen af niche netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder
brolæggersand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

brolæggersand silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du må have en gennemarbejdet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver strategien.
2Der er ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med betydelige mængder almennyttig information, særligt ifald du benytter den engelske version.
3Man kan søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
4Ofte vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det må være en god idé at tage noter til samtlige omkostninger, og bagefter søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
5Ved udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette kan du jævnligt tage notits af prognosen for vejret i dagene op til starten på projektet, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er midt i det vigtige projekt.
6Det kan give mening at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af det. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson anbefales det at tage imod tilbud fra diverse virksomheder.
7I god tid inden at du starter byggeprocessen må det være ubeskriveligt essentielt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du vil aldrig mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har det parat forinden du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at medregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
9Muligvis kan det blive aktuelt at du har de fornødne materialer til rådighed før du kaster dig over dit byggeprojekt. Du kan udarbejde en hurtig note som samler alle de ting der er nødvendige, og som det næste gennemgå punkterne, så du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Der kommer næsten altid overraskende problemstillinger i tilfælde med omfangsrige projekter, og som følge heraf er det vigtigt at der er afsat god nok tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
11Du skal aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdshjelm der skåner dig med henblik på potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
12Det anbefales at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggerier. Krævende projekter bør udføres af flere mennesker. Endvidere vil det være bedre og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er temmelig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål rundt om brolæggersand

 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvilken fragtmulighed er smartest?

  Mange internet varehuse yder i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for levering til brolæggersand. En af de mest populære er nu til dags levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig yderst uproblematisk, samt typisk endda den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du burde omvendt udse dig at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig desværre en sjat dyrere, men derudover meget problemfri for brolæggersand online. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som desværre kræver at du har bopæl tæt på online forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Antal dages levering på brolæggersand er jo særdeles vigtig når man skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, og i det øjemed er det utvivlsomt klogt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for brolæggersand. En del internet butikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, men som trods alt stiller krav om at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne klar inden logistikmedarbejderne tager hjem.

  Nogle få internet forretninger sikrer fragt uden omkostninger på brolæggersand online, men i reglen kun såfremt man indkøber for et præcist beløb. Desuden kan du overveje den mest letkøbte fragtmetode, der typisk vil blive at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

  De fleste netshops giver afhentning hvor man bestiller billig brolæggersand hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af brolæggersand i følgende byer:

  Herning, Kalundborg, Jyllinge, Søborg, Ølstykke, Odder, Lystrup, Hobro, Risskov, Hørsholm, Skive, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Gentofte, Struer, Kolding, Fredericia, Brøndby, Gladsaxe, Hvidovre, Tilst, Frederikssund, Vejle, Brønshøj, Randers, Kokkedal, Grenaa, Herlev, Aalborg, Rønne, Charlottenlund, Hedehusene, Esbjerg, Glostrup, Slagelse, Sønderborg, Viborg, Holbæk, Farum, Nyborg, Taastrup, Aabenraa, Næstved, Greve, Hjørring, Hedensted, Skanderborg, Rudersdal, Albertslund, Varde, Haderslev, Brønderslev, Dragør, Åbyhøj, Hillerød, Nærum, Vordingborg, Højbjerg, Frederiksværk, Odense, Ikast, Holstebro, Vanløse, Solrød Strand, Nørresundby, Lyngby, Korsør, Virum, København, Roskilde, Allerød, Lillerød, Birkerød, Ringsted, Nakskov, Køge, Middelfart, Stenløse, Horsens, Værløse, Ballerup, Haslev, Svendborg, Tårnby, Thisted, Ishøj, Vallensbæk, Helsingør, Silkeborg, Valby, Aarhus, Frederikshavn, Rødovre, og Brabrand, .

  Klik-og-hent ift. brolæggersand er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at online shoppere tit søger efter bl.a. brolæggersand priser og brolæggersand tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. billig brolæggersand, brolæggersand online samt køb brolæggersand, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Gode tilbud på brolæggersand

  Det har vist sig at være virkelig fleksibelt for alle og enhver at analysere tilbud på billige brolæggersand online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og altså har flertallet af internet foretagender set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på brolæggersand voldsomt, og derudover frembyde gratis fragt.

  Til gengæld kan det imidlertid blive indbringende at kontrollere flere e-forretninger efter tilbud og rabatter på brolæggersand online forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at antage den mest billige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Man må imidlertid være omhyggelig med, at hvis en e-shop markedsfører billige brolæggersand online for en tilbudspris der kan ses som grænseløst fordelagtig, så kunne det ofte være en indikator for en uægte online shop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, der sikrer køberen overfor snydagtige internet selskaber.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage prisen på brolæggersand senere. Det tilbydes ofte ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Når vi kigger i tallene står det markant, at internetbrugere typisk søger blandt andet køb brolæggersand og brolæggersand tilbud. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere efterspørge fx brolæggersand priser, billig brolæggersand og brolæggersand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 800 kg 15 kg 10 kg 500 liter 25 kg 500 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 1 ton

  Levering: løst leveret i sække trailer i løs vægt vognlæs i bigbag i poser hent selv afhentning

  Tjek andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot resulterer i sådan set gode chancer for at finde ud af mange aktuelle kunders iagttagelser og derved tilråder vi, at du studerer online firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige brolæggersand online.

  Facebook fremskaffer også stort set fordelagtige genveje til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi en række forretninger på nettet som gør det muligt at skrive en kritik af ordreforløbet, hvilket også burde bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk handler billige brolæggersand online på en e-shop bør man faktisk skimme forhandlerens vilkår, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, særligt hos de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

  En anden valgmulighed kan derfor være at granske hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, da det almindeligvis er et tegn på at internet selskabet lever op til dansk lovgivning, samt at shoppen løbende revideres af specialister som er inde i lovene på området.

  Det giver dig genvej til hjælpende service, ifald du møder udfordringer som følge af din bestilling af brolæggersand. Derudover er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de væsentligste betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af brolæggersand online, f.eks. hvilken ombytningspolitik virksomheden kører med.

  I den relation er det samtidig afgørende, at man når som helst sikrer sin e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere sin bestilling af brolæggersand, hvad end man køber ved Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Silvan.

  Jan gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Anders gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Bente F gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Hans gav 5 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  9 gode råd til internetshopping
  1Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en regel, som bistår folk overfor bedrageriske shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at finansiere prisen af flere omgange.
  2Trustpilot frembyder visse sikre genveje til at gennemgå forskellige aktuelle konsumenters anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du besigtiger internet firmaets ratings forinden du handler billige brolæggersand online. Facebook bringer dig tilsvarende immervæk fordelagtige metoder til at få et kig ind i online webshoppens troværdighed.
  3En stor portion internet butikker tildeler heldigvis en hel del forskellige billige fragtformer til brolæggersand. En sikker vinder er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ret så smertefri, og mange gange ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.
  4Den billigste leveringsmulighed vil altid være at hente varerne selv, men det står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet butikkens bopæl. Den leveringsversion er ultra essentiel forudsat man absolut skal bruge brolæggersand inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse internet firmaer fragt uden betaling, men i mange tilfælde kræver det at du shopper for en fastsat pris.
  5Flere e-firmaer byder på gratis levering på brolæggersand, men undertiden er det betinget af at du indkøber for en fastsat pris. Alternativt kan man gribe den prisbilligste leveringsudgave, som mange gange vil blive at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop. Muligheden viser sig til tider til gengæld yderst bekvem. Den billigste form for levering er utvivlsomt selv at hente produkterne.
  6Det er temmelig fremkommeligt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige brolæggersand i blandt flere internet butikker i Danmark, og følgelig tilbyder masser af e-forhandlere levering uden betaling. Det kan dog trods alt være gavnligt at efterse flere forhandlere på nettet efter tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at få den mest betalelige pris.
  7Leveringsdygtigheden er jo særligt vital når du behøver pakken lige om lidt, og herved er det helt på sin plads at vi studerer leveringstiden ved brolæggersand. Flere internet forretninger præsterer billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men som trods alt er forudsat at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt.
  8Før folk køber billige brolæggersand på en butik kan de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsvilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Foruden dette er det smart at kunden er vidende om de grundlæggende retningslinjer i forbindelse med bestillingen af billige brolæggersand online, som for eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren tilsikrer.
  9Vi slår generelt et slag for at granske om internet selskabet er verificeret af e-mærket, siden det er et sympol på at e-handlen understøtter den officielle danske lovgivning, udover at butikken en gang i mellem vurderes af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Før folk handler billige brolæggersand hos en netbutik burde man egentlig læse shoppens handelsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk