Maabjerg

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 800 kg 15 kg 20 kg 25 kg 500 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 1 m3

Levering: hent selv afhentning i sække løst leveret i løs vægt i bigbag vognlæs i poser trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du vælge et andet.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot brolæggergrus.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige brolæggergrus fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod øvrige giver service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
For en del er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Dermed bør du købe fra en webshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring brolæggergrus.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber produkter fra adskillige leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af brolæggergrus online.
De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og på grund af det har kunderne mulighed for at handle online og fragte produkterne på egen hånd. På grund af det kan du slippe for fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er små firmaer, der oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber brolæggergrus online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichebutikker på nettet producerer selv de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således bør du forvente endnu mere begavet hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop brolæggergrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
brolæggergrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at overveje om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør sikre dig professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Når du fremskaffer assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at modtage tilbud fra diverse firmaer.
2Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når det kommer til omfattende arbejdsopgaver. Nogle byggerier stiller krav om mere end en person. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
3Du bør ikke forsømme dit velbefindende, så husk arbejdstøj inklusiv hjelm og sko der hjælper dig mod eventuelle risici. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en professionel.
4Ved opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at piske ned i samme sekund som du står midt i det svære byggeprojekt.
5Forberedelse vedbliver at være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en effektiv agenda, som viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din agenda.
6I god tid inden at du starter dit byggeprojekt er det ganske værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der kommer utvivlsomt uventede udfordringer når det gælder store projekter, og herved vil det være afgørende at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Du skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Tit vil det vise sig uundværligt at have det klar til brug når du går løs med arbejdet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomi.
9Du kan finde en verden af guides og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig en masse gavnlig viden, specielt hvis du kigger i hele verden.
10Det er meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det vil blive forstandigt at notere hver enkelt omkostning, og bagefter gennemgå eventuelle tilbud på dem slavisk.
11Du har mulighed for at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis renoveringen hjælper miljøet. Det betinges altså af at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
12Måske det viser sig værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i gang med din byggeproces. Du kan udarbejde en enkel liste som indeholder det der er nødvendige, og derefter tjekke listen, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål om brolæggergrus

 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  Flere internet webshops foreslår efterhånden diverse billige løsninger til levering til brolæggergrus. En af favoritterne er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo særdeles let, samt ofte derudover den mest prisbevidste type af levering.

  Du burde tillige afveje for og imod at få leveret til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en kende mindre billig, men til gengæld usædvanlig ligetil ved køb af brolæggergrus online. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du har bopæl i kort afstand af online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på brolæggergrus kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig såfremt du mangler varen om et øjeblik, så med det formål er det særdeles essentielt at du kontrollerer tidshorisonten for levering for brolæggergrus. En del webbutikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men vær påpasselig da det betinges af at transaktionen gennemføres før et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet afsted forinden logistikpersonalet får fri.

  En række internet handler frembyder levering uden gebyr på brolæggergrus online, men undertiden gælder det kun hvis der handles for en bestemt sum. Som alternativ skal man vælge den mest billige slags levering, som typisk er at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig brolæggergrus online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på brolæggergrus i følgende områder:

  Odense, Svendborg, Vallensbæk, Risskov, Søborg, Hørsholm, Frederikssund, Dragør, Tilst, Aarhus, Sønderborg, Charlottenlund, Herlev, Ikast, Nykøbing Falster, Herning, Taastrup, Brønderslev, Ølstykke, Fredericia, Nærum, Vanløse, Odder, Roskilde, Glostrup, Struer, Rødovre, Stenløse, Farum, Holbæk, Hillerød, Silkeborg, Nakskov, Aabenraa, Allerød, Brabrand, Varde, Frederiksværk, Hjørring, Gentofte, Helsingør, Brøndby, Vordingborg, Jyllinge, Middelfart, Valby, Horsens, Gladsaxe, Højbjerg, Lyngby, Nyborg, Lystrup, Rønne, Hvidovre, Køge, Ringsted, Birkerød, Albertslund, Tårnby, Solrød Strand, Skive, Greve, København, Korsør, Haslev, Næstved, Rudersdal, Virum, Kalundborg, Nørresundby, Åbyhøj, Brønshøj, Randers, Holstebro, Haderslev, Ishøj, Kolding, Viborg, Esbjerg, Værløse, Slagelse, Frederikshavn, Skanderborg, Lillerød, Ballerup, Vejle, Hedensted, Frederiksberg, Grenaa, Aalborg, Hobro, Kokkedal, Thisted, og Hedehusene, .

  Click-and-collect ift. brolæggergrus er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Bornholm).

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at folk som regel efterspørger eksempelvis køb brolæggergrus og brolæggergrus tilbud. Foruden dette ser man mange gange mennesker søge efter blandt andet brolæggergrus online, billig brolæggergrus og brolæggergrus priser, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Få rabat på brolæggergrus

  Det er ualmindeligt nemt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige brolæggergrus online på diverse forhandlere på nettet, og på grund af dette har adskillige online butikker fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på brolæggergrus enormt, og endda tilbyde levering uden gebyr.

  Det kan dog til hver en tid være nyttigt at efterprøve indtil flere internet butikker efter tilbud og udsalg på brolæggergrus online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  Man må trods alt være årvågen med, at når en internet handler udlover billige brolæggergrus online til en pris der kan ses som uforståeligt beskeden, så kunne det undertiden være et bevis på en snydagtig netbutik. Køb med betalingskort er imidlertid en del af Indsigelsesordningen, der sikrer folk imod uærlige webbutikker.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Alternativt bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække omkostningerne til brolæggergrus over flere uger. Det tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

  Når der ses på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis køb brolæggergrus og brolæggergrus tilbud. Derudover oplever man tit mennesker kigge efter blandt andet billig brolæggergrus, brolæggergrus priser samt brolæggergrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 15 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 1 m3 25 kg 20 kg 1 ton

  Levering: i sække i poser vognlæs afhentning i løs vægt i bigbag hent selv løst leveret trailer

  Kig på eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot genererer sådan set udmærkede muligheder for at efterse en stor portion eksisterende brugeres evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du betragter e-forretningens kritik inden du bestiller billige brolæggergrus online.

  Facebook bringer dig derudover adskillige stabile løsninger til at få kendskab til online shoppens popularitet. Herinde ser vi faktisk internet firmaer som giver folk mulighed for at notere en kritik af købsoplevelsen, som tillige kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk handler billige brolæggergrus online i en e-forretning behøver man i princippet bese netbutikkens regler, det er dog mange gange ikke super interessant, især hos de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Et andet forslag er at se nærmere på om internet shoppen er e-mærket, fordi det typisk er et billede på at webbutikken lever op til de officielle regler, og at webshoppen tit revurderes af specialister som kender lovene på området.

  Desuden får du chance for støtte, for så vidt du forvoldes vanskeligheder som følge af din shopping med brolæggergrus. Udover dette er det at foretrække at kunden er klar over de elementære regler der har betydning for købet af brolæggergrus online, eksempelvis hvilken bytteret e-butikken bruger.

  Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvittering, således man altid kan eftervise købet af brolæggergrus, ligegyldig om man har handlet fra Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

  Else Christensen gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Marianne gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Inge Nielsen gav 5 stjerner

  Udmærket

  Pia gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  9 tips til internetshopping
  1Det er jo efterhånden yderst enkelt for os alle at kigge efter tilbud online på billige brolæggergrus på flere e-shops, og af den grund tilbyder en lang række online firmaer billig fragt. Dog kan det immervæk vise sig lønsomt at granske nogle enkelte webshops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris.
  2Den mest prisbevidste leveringsmanér vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du har bopæl lige ved webbutikkens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være rigtig central om vi har brug for brolæggergrus inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle webbutikker fragt uden beregning, men for det meste stiller det krav om at man handler for en præcis sum.
  3Enkelte internet foretagender tilbyder portofri fragt på brolæggergrus, men ofte er det forbeholdt når du handler for en fastsat sum. Ellers skal du gribe den mest betalelige leveringsmåde, der gerne vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Muligheden bliver beklageligvis samtidig usædvanlig nem. Den prisbilligste leveringstype vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  4Generelt anbefaler vi at bemærke om e-shoppen er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et billede på at online butikken opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at online forretningen en gang i mellem overværes af sagkyndige som er indført i vilkårene. Forud for at folk bestiller billige brolæggergrus hos en shop på nettet bør de i virkeligheden kigge på forhandlerens regler.
  5Før folk handler billige brolæggergrus på en online virksomhed burde man helt sikkert have øje for dens forretningsaftale, det er dog undertiden en tidskrævende opgave. Endvidere er det klogt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde regler der har indflydelse på handlen med billige brolæggergrus online, som for eksempel hvilken returpolitik shoppen benytter.
  6Masser af netshops tilbyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til brolæggergrus. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo i høj grad simpel, samt oftest tillige den billigste fragtmulighed.
  7Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i en orden, der beskytter dig som køber imod uærlige online shops. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale regningen af flere omgange.
  8Trustpilot byder på rigtig troværdige løsninger til at finde ud af mange andre kunders ratings og derved er det klogt, at du kigger på internet butikkens kritik forud for at du bestiller billige brolæggergrus online. Facebook præsterer tillige super habile chancer for at få indsigt i internet forretningens kundefokus.
  9Fragttiden kan vise sig at være ret væsentlig forudsat man mangler pakken om få sekunder, så derfor er det jo afgørende at man efterser den estimerede leveringsdato ved brolæggergrus. De fleste online forhandlere annoncerer billig 1 hverdags levering på en masse varer, men som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren gennemføres inden et aftalt klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk