Maabjerg

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 15 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 500 liter 10 kg 500 kg

Levering: afhentning i bigbag i løs vægt i sække vognlæs trailer hent selv løst leveret i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du får rådgivning til valg af betonsand.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige betonsand fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder har et bredt vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vide om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot betonsand.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel fragte varerne på egen hånd. Det er især et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og derigennem har de fleste adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derfor har du mulighed for at spare fragten, samt sågar skaffe varerne nu og her.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af betonsand online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du når du bestiller betonsand online hos dem.
Størsteparten af niche webshops har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du modtage ekstremt konstruktiv rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis betonsand.
Størsteparten af nichebutikker på nettet producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

betonsand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ganske meningsfuldt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Forberedelse viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en klar dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder planen.
3Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den grund kan du ofte tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit avancerede byggeprojekt.
4Måske du burde vurdere om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal hente hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Hvis du henter hjælp fra en ekspert er det normalt at notere tilbud fra diverse selskaber.
5Der kommer ofte pludselige problemer ved avancerede byggeprojekter, og altså er det vigtigt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
6Det vil vise sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer handlet ind forinden du begynder projektet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms huskeliste som indeholder alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
7Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning som fx sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle risici. Det er afgørende at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
8Man kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for planeten.
9Man vil aldrig nogensinde fattes grej. Typisk kan det være fordelagtigt at have grejet ved hånden før du indleder arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere disse omkostninger i budgettet.
10Det er en god idé at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er krævende arbejdsopgaver. Store projekter behøver flere folk. Derudover bør det blive bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Der ligger en hel række guides og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube faciliterer temmelig meget almennyttig viden, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
12Typisk vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en god idé at beskrive samtlige udgifter, og efterfølgende indsamle beløbet for dem en ad gangen.
Danskernes favorit byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En masse online outlets frembyder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til betonsand. Den mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig yderst let, og typisk endda den mest betalelige form for fragt.

Du kunne omvendt afveje for og imod at bestille pakken til levering til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Den er som oftest et hak mere omkostningsfuld, men også ultra bekvem ved køb af betonsand online. Den billigste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til online webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på betonsand er selvfølgelig virkelig relevant om man mangler produkterne med det samme, og af den grund er det helt afgørende at man checker den estimerede leveringsdato for betonsand. Flere e-forhandlere – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit produkter online, der dog er underforstået at bestillingen anbringes inden et konkret tidspunkt, så de har en chance for at nå at få de nye varer sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte online shops yder gebyrfri levering på betonsand online, men oftest påkræves det at du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt skulle du foretrække den billigste leveringsmodel, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

En stor portion webshops frembyder click-and-collect hvor du køber billig betonsand online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bygma. Byggecentrene tildeler fx afhentning af betonsand i disse byer:

Kolding, Albertslund, Farum, Brønderslev, Frederikssund, Charlottenlund, Allerød, Aarhus, Næstved, Nærum, Aalborg, Frederiksværk, Hedensted, Esbjerg, Helsingør, Frederikshavn, Ringsted, Rødovre, Birkerød, Ballerup, Vallensbæk, Svendborg, Solrød Strand, Fredericia, Nyborg, Søborg, Vordingborg, Slagelse, Hjørring, Ikast, Haderslev, Vejle, Lyngby, Roskilde, Struer, Lillerød, Hillerød, Brabrand, Ishøj, Horsens, Holstebro, Værløse, Frederiksberg, Sønderborg, København, Kalundborg, Risskov, Brønshøj, Viborg, Silkeborg, Taastrup, Gentofte, Kokkedal, Varde, Lystrup, Nørresundby, Haslev, Tilst, Jyllinge, Nakskov, Middelfart, Korsør, Stenløse, Tårnby, Aabenraa, Hobro, Holbæk, Greve, Odder, Virum, Skanderborg, Gladsaxe, Hedehusene, Thisted, Hørsholm, Nykøbing Falster, Rønne, Højbjerg, Brøndby, Herlev, Hvidovre, Valby, Ølstykke, Dragør, Glostrup, Vanløse, Skive, Grenaa, Køge, Herning, Rudersdal, Odense, Randers, og Åbyhøj, .

Klik-og-hent af betonsand er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Ved indkig i søgedata er det klart, at online shoppere typisk søger efter blandt andet billig betonsand og køb betonsand. Derudover ser vi typisk internet shoppere søge efter eksempelvis betonsand tilbud, betonsand online og betonsand priser, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på betonsand

Det er efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige betonsand online fra flere netbutikker, og herved har mange e-forretninger været nødt til at tvinge prisniveauet på betonsand kolossalt, og derudover sikre billig fragt.

Det kan dog til hver en tid være lønsomt at prøve flere netshops efter rabatter og tilbud på betonsand online før du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at modtage den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Du bør bare være omhyggelig med, at ifald en online virksomhed annoncerer billige betonsand online på tilbud til en pris der anses for kolossalt overkommelig, så kan det ofte være et faresignal om en uægte e-shop. Bestillinger med kort er dog inkluderet i en regel, der skærmer dig som kunde imod falske online butikker.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage regningen på betonsand ude i fremtiden. Det fås ofte hos niche webshops, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på data står det klart, at internet shoppere ofte søger for eksempel betonsand online og betonsand tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge for eksempel køb betonsand, betonsand priser og billig betonsand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 ton 500 kg 500 liter 10 kg 25 kg 15 kg 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 20 kg 1 m3 800 kg

Levering: afhentning løst leveret i sække hent selv i bigbag vognlæs trailer i poser i løs vægt

Se nærmere på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembringer fuldstændig nyttige genveje til at eftergå en stor portion andre forbrugeres reflektioner og herved er det godt, at du gennemgår online forretningens ratings forud for at du køber billige betonsand online.

Facebook præsterer for øvrigt tilpas fornemme løsninger til at få indsigt i online forhandlerens popularitet. Herinde ser vi en del e-firmaer som tilbyder kunderne at udfærdige en kritik af virksomhedens service, som på samme måde kan benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige betonsand online i en internet butik kunne man faktisk sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser, men det er normalt et omfattende projekt, især ved de udbredte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det kan være en garanti for at e-firmaet forsvarer de officielle regler, foruden at e-forretningen lejlighedsvis besøges af fagfolk som har meget erfaring med de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du lejlighed til at blive assisteret, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med dit køb af betonsand. Tillige kan det anbefales at kunden er vaks omkring de mest vedkommende reglementer der gælder for købet af betonsand online, fx den ombytningsrettighed e-handlen anvender.

Derfor er det ydermere afgørende, at man til enhver tid beholder sin faktura e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere købet af betonsand, ligegyldig om man handler fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Inger gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Tina P gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Martin gav 5 stjerner

God til prisen

Charlotte Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til din online shopping
1Det er i dag usædvanlig nemt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige betonsand hos flere e-butikker, og med det motiv lover en hel del internet foretagender fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid vise sig gavnligt at tjekke forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat forinden du køber, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris.
2Vi tilråder at kigge om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det generelt er en indikation om at internet forhandleren tilslutter sig de danske regler, og at online forretningen tit revideres af jurister som kender til bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige betonsand hos en internet shop bør man ideelt set løbe igennem butikkens forretningsaftale.
3Nogle internet varehuse garanterer gratis fragt på betonsand, men tit kun hvis du handler for et fastslået beløb. I øvrigt burde man snuppe den billigste form for fragt, der mange gange vil blive at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen bliver somme tider omvendt usædvanlig smart. Den mest prisbevidste løsning er dog at du selv henter produkterne.
4Leveringsdygtigheden kan være meget relevant om man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, så herved er det faktisk på sin plads at man kigger nærmere på leveringstiden på betonsand. De fleste internet selskaber tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres inden et fast klokkeslæt.
5Den mest betalelige slags levering vil altid være at du selv henter ordren, som dog forudsætter at du befinder dig nærved e-handlens adresse. Den leveringsmetode er vældig væsentlig i tilfælde af at du skal bruge betonsand inden for kort tid. Alternativt så frembyder flere internet foretagender fri fragt, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for et konkret beløb.
6Forud for at nogen bestiller billige betonsand på en internet shop kan de altid sætte sig ind i webshoppens handelsaftale, men det er i reglen ikke super spændende. Ligeledes er det godt at kunden er på vagt for de primære forhold der kan have betydning for købet af billige betonsand online, som for eksempel den returpolitik online shoppen anvender.
7Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en ordning, hvilket begunstiger en imod bedrageriske online forhandlere. Alternativt burde du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, når du vil afbetale beløbet senere.
8Trustpilot giver dig regulære fortræffelige chancer for at analysere en stor portion andre brugeres anmeldelser og herved er det godt, at du eksaminerer online webshoppens anmeldelser inden du shopper billige betonsand online. Facebook bringer dig desuden uden sammenligning relevante genveje til at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed.
9Masser af shops på nettet frembyder heldigvis et hav af forskellige billige fragtløsninger til betonsand. En af de mest benyttede er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så ukompliceret, og oftest også den mindst kostelige fragttype.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk