Maabjerg

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til haven som gødning til hestefold til ridebane til stauder mod ukrudt til fyr til legeplads til roser som bunddække som brændsel omkring træer som brændsel på frugttræer til hækken til varmeværker til udendørs til surbundsbed til fugle til fjernvarme til rygning til fyring imod dræbersnegle til bede på skråning til hønsegård under hæk til rhododendron til bede som faldunderlag til stokerfyr til dyr til bøgehæk til grill til planter til gasgrill til ligusterhæk til dyr til ridehus til indkørsel

Varianter: frisk mørk fint groft revet lys knust natur

Mængder: 2000 liter 3000 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 2500 liter 70 liter 60 liter

Levering: i bigbag i poser i sække afhentning i løs vægt hent selv trailer vognlæs

Brands: GreenBio Pindstrup Lidl Junckers Jysk Plantetorvet Champost Bilka Manstrup Verdo Prima Holmebo Douglas Plantorama Park Billigblomst

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover blot barkflis.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de kendte byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af barkflis.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man læse byggeshoppens betingelser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige barkflis hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes nær dig, og herigennem har flertallet mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derfor kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af barkflis online.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe barkflis online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
Flertallet af nichefokuserede webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du forvente en høj grad af kyndig vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop barkflis.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

barkflis silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig jævnligt utidige udfordringer i tilfælde med krævende projekter, og af den grund vil det være betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i planen, så man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
2Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe professionel assistance til dele af det. Ifald du benytter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at hente priser fra en håndfuld håndværkere.
3Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du skal nedskrive en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter oversigten.
4Forud for at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive rimeligt centralt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være mange regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du vil nødig fattes værktøj. Det er vigtigt at have udstyret til disposition inden du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det bør være forstandigt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man bør undersøge beløbet for dem én efter én.
7Der ligger mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver ret så meget nyttig info, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
8Det er muligt at hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt ift. omfattende projekter. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. Ydermere vil det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeriet, især når du ikke køber professionel assistance.
11For opgaver udenfor har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette bør du hyppigt holde øje med vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse byggeprojekt.
12Det kan blive aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed før du går i gang med eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en simpel oversigt hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er temmelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål om barkflis

 • Hvor meget barkflis?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor længe holder barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  Størstedelen af internet selskaber frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige muligheder for levering til barkflis. Førstevalget hos mange er nu om dage pakkeshops, og så henter du bare varerne præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo virkelig praktisk, og desuden endda den mest betalelige leveringsudgave.

  Du kunne lige så vel overveje at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragttypen er for det meste en tak mindre billig, men også vældig simpel for barkflis online. Den mest billige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette nødvendiggør at du bor lige ved online webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på barkflis er jo virkelig relevant hvis man behøver pakken om få sekunder, så derfor er det bestemt centralt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt for barkflis. En masse webshops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, som dog står og falder med at bestillingen gennemføres inden et angivent tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få ordren klar inden pakkepersonalet har fyraften.

  Indtil flere firmaer på nettet garanterer levering uden beregning på barkflis online, men undertiden forudsætter det at du shopper for en konkret pris. Alternativt burde du vælge den billigste fragtmetode, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted.

  De fleste webbutikker tilbyder afhentning hvor man køber billig barkflis på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på barkflis i disse byer:

  Værløse, Nykøbing Falster, Thisted, Ikast, Struer, Nærum, Frederikshavn, Vanløse, Ringsted, Silkeborg, Dragør, Esbjerg, Roskilde, Nyborg, Taastrup, Kolding, Hørsholm, Solrød Strand, Haslev, Charlottenlund, Odder, Brønderslev, Tårnby, Nørresundby, Højbjerg, Tilst, Nakskov, Herning, Brabrand, Slagelse, Frederikssund, Vallensbæk, Randers, Sønderborg, Aalborg, Kalundborg, Hedensted, Varde, Åbyhøj, Næstved, Hedehusene, Holstebro, Køge, Herlev, Stenløse, Hjørring, Birkerød, Holbæk, Fredericia, Hillerød, Gladsaxe, Jyllinge, Rønne, Viborg, Rudersdal, Søborg, Lystrup, Aabenraa, Albertslund, Virum, Hvidovre, Svendborg, Hobro, København, Allerød, Ballerup, Horsens, Kokkedal, Skive, Gentofte, Helsingør, Ishøj, Odense, Risskov, Aarhus, Greve, Valby, Vordingborg, Glostrup, Brønshøj, Middelfart, Lillerød, Grenaa, Korsør, Skanderborg, Rødovre, Lyngby, Brøndby, Haderslev, Frederiksberg, Ølstykke, Vejle, Frederiksværk, og Farum, .

  Click-and-collect ift. barkflis er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

  Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker ofte søger efter eksempelvis barkflis tilbud og barkflis priser. Derudover oplever man som regel online shoppere søge bl.a. billig barkflis, barkflis online og køb barkflis, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Gode priser på barkflis

  Det har vist sig at være virkelig let for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige barkflis online i blandt diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har langt de fleste online firmaer set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på barkflis eftertrykkeligt, og endda yde fragt uden omkostninger.

  Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at tjekke forskellige netshops efter tilbud og udsalg på barkflis online inden du placerer ordren, således at man er garanteret at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Man bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online butik annoncerer billige barkflis online for en tilbudspris der kan virke hamrende billig, burde det tit være et faresignal om en uoprigtig butik. Kortbetalinger er heldigvis omfattet af et lovbud, der assisterer kunden overfor uægte online forhandlere.

  Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ burde du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale regningen på barkflis over flere uger. Det fås som regel ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen og XL-Byg.

  Når man kigger i tendenserne er det klart, at netshoppere mange gange søger eksempelvis køb barkflis og barkflis online. Derudover ser vi tit folk søge efter blandt andet billig barkflis, barkflis priser og barkflis tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til stokerfyr til roser til grill på skråning til indendørs til varmeværker til fjernvarme til planter omkring træer mod ukrudt til gasgrill på frugttræer til dyr til rygning til legeplads til bede imod dræbersnegle til rhododendron til hestefold til indkørsel til fyring til hækken til stauder til surbundsbed til bøgehæk til hønsegård til fugle til ridehus som gødning til dyr under hæk som brændsel til ligusterhæk som faldunderlag til ridebane til fyr til haven som brændsel som bunddække til udendørs

  Varianter: knust revet fint natur groft mørk lys frisk

  Mængder: 60 liter 2500 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 2000 liter 80 liter 70 liter

  Levering: i sække trailer i poser hent selv afhentning i løs vægt vognlæs i bigbag

  Brands: Pindstrup GreenBio Verdo Prima Holmebo Lidl Manstrup Champost Bilka Douglas Park Billigblomst Jysk Plantorama Junckers Plantetorvet

  Læs nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot frembringer nogenlunde stabile chancer for at gøre dig bekendt med en række nuværende køberes synspunkter og herved er det godt, at du verificerer online firmaets omtaler før du færdiggør din shopping med billige barkflis online.

  Facebook forærer dig derudover en lang række fornemme muligheder for at få indblik i e-shoppens popularitet. Herinde er der endda netshops hvor det er muligt at ytre en vurdering af virksomhedens service, som ligeledes burde bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen handler billige barkflis online i en shop kunne de for at være sikker bese netshoppens betingelser, men det er uden tvivl en omfattende opgave, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  En nemmere løsning er at kigge om online forretningen er e-mærket medlem, da det længe har været et billede på at internet firmaet føjer de gældende danske regler, samt at online forhandleren fra tid til anden gennemses af fagfolk som kender reglementet på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for opbakning, for så vidt du bliver udsat for udfordringer i processen med din shopping med barkflis. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med bestillingen af barkflis online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren kører med.

  I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af barkflis, uagtet om man har bestilt ved Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Anne gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Christian T gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Pia H gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  Susanne Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt ok

  9 gode råd til internetshopping
  1Leveringsdygtigheden kan være ultra bestemmende ifald man absolut skal bruge din ordre om kort tid, og herved er det øjensynligt fornuftigt at du checker det forventede leveringstidspunkt ved barkflis. Adskillige internet webshops giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  2Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som desværre nødvendiggør at du befinder dig lige ved e-forretningens arbejdslager. Den fragttype er naturligvis usædvanlig essentiel når du mangler barkflis med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere firmaer på nettet fragtfri levering, men ofte er det forudsat at du bestiller for en konkret sum.
  3Det har vist sig at være super ukompliceret for alle at kigge efter tilbud online på billige barkflis på diverse shops på nettet, og ergo garanterer en hel del e-forretninger gebyrfri levering. Men det kan stadigvæk være gunstigt at undersøge flere internet outlets efter tilbud og udsalg forinden du shopper, således at du ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris.
  4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af et regulativ, der passer på køber imod falske internet handler. Alternativt kunne du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere beløbet i flere bidder.
  5En række internet forhandlere frembyder fragt uden omkostninger på barkflis, men typisk er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret sum. Alternativt må du vælge den billigste form for levering, som oftest vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtformen viser sig somme tider endvidere ultra fremkommelig. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
  6Flere internet webshops tildeler nu om stunder et bredt udvalg af billige metoder til levering til barkflis. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså usædvanlig fleksibel, samt typisk endda den mindst kostelige fragtløsning.
  7Forinden folk køber billige barkflis i en internet butik bør de principielt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsbetingelser, dog er det normalt ikke super interessant. Desuden rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige barkflis online, for eksempel hvilken byttepolitik butikken har.
  8Trustpilot yder regulære fantastiske løsninger til at efterforske adskillige andre forbrugeres vurderinger og derved anbefales det, at du analyserer e-forhandlerens omtaler forinden du shopper billige barkflis online. Facebook bringer dig endvidere immervæk ærlige muligheder for at få indtryk af online forretningens popularitet.
  9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om internet selskabet er støttet af e-mærket, da det burde være et tegn på at netbutikken forsvarer de danske retningslinjer, foruden at e-firmaet jævnligt overværes af jurister der er indført i vilkårene. Inden nogen bestiller billige barkflis på en e-shop kan de i virkeligheden gennemløbe virksomhedens vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk