Maabjerg

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til fugning til pudsning

Varianter: 5.1 % 6.6 %

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 20 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 1 ton 1 m3 500 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 10 kg 25 kg

Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag vognlæs hent selv afhentning i poser trailer i sække

Brands: Scan Raw Weber Igelsø Lip Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i prisen på billige bakkemørtel hos de forskellige online byggekæder. Nogle har lave priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring bakkemørtel.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør du læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, udover bare bakkemørtel.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og herigennem har man chancen for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. I kraft af det kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt samtidig hente produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder køber varer fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af bakkemørtel online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få ekstra gode tilbud.
Diverse webshops i små nicher er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler bakkemørtel online hos dem.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er specialister i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du forvente mere kyndig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis bakkemørtel.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

bakkemørtel silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer indkøbt inden du indleder dit arbejde. Du har fordel af at lave en hurtig oversigt indeholdende de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
2Det er essentielt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at beskrive alle poster, og dernæst notere ens omkostning ved dem alle sammen.
3Der er et bredt udvalg af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder rigelig udbytterig information, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
4Det er en god idé at søge hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af væsentlige byggerier. Nogle projekter gør krav på flere personer. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
5Du kunne tænke over om det er muligt at klare det hele selv, eller du må sikre dig hjælp fra en professionel til områder af byggeriet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at få prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
6I visse tilfælde kan man søge økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få forudsat at byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
7I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen må det være ufatteligt centralt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Planlægning er nøglen til succes med byggeriet. Du skal liste en struktureret agenda, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din handlingsplan.
9Ved opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du ofte kigge på vejrprognosen lige før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
10Der viser sig ofte uforudsigelige problemer når det handler om avancerede byggeprojekter, og på grund af det vil det være af stor betydning at man har afsat nok tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
11Man vil under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet parat forinden du starter arbejdet. I øvrigt må du huske at indkalkulere udgifterne hertil i din økonomi.
12Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder arbejdssko som hjælper dig overfor mulige risici. Det er fornuftigt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om bakkemørtel

 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Hvilken bakkemørtel?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  Mange internet forretninger yder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmuligheder til bakkemørtel. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Den er altså temmelig enkel, og i mange tilfælde derudover den billigste fragtmetode.

  Du kan tillige afveje for og imod at få pakken bragt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig somme tider et hak mindre billig, men desuden yderst let gængelig ift. bakkemørtel online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du befinder dig tæt på internet firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på bakkemørtel kan i nogle tilfælde være ultra væsentlig i tilfælde af at man skal bruge produkterne med det samme, og af den grund er det aldeles relevant at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt på bakkemørtel. Adskillige internet webshops – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, som nødvendiggør at du bestiller forud for et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne afsted før medarbejderne har fyraften.

  En hel del webshops yder gebyrfri levering på bakkemørtel online, men tit er det under forudsætning af at du indkøber for en konkret pris. Desuden kunne du udvælge den billigste fragtmulighed, som tit vil være at få kørt ordren til et afhentningssted.

  Store netshops tilbyder afhentning hvor du køber billig bakkemørtel hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på bakkemørtel i disse områder:

  Nyborg, Ikast, Brønderslev, Rønne, Struer, Middelfart, Skive, Grenaa, Tårnby, Gladsaxe, Højbjerg, Valby, Værløse, Lystrup, Jyllinge, Lillerød, Fredericia, Nakskov, Brøndby, Herning, Ølstykke, Brønshøj, Ringsted, Charlottenlund, Taastrup, Vallensbæk, Frederiksværk, Brabrand, Virum, Thisted, Randers, Haderslev, Aabenraa, Rødovre, Vejle, Holbæk, København, Helsingør, Hedehusene, Varde, Næstved, Tilst, Nærum, Horsens, Albertslund, Frederikshavn, Stenløse, Vordingborg, Hvidovre, Åbyhøj, Haslev, Herlev, Hørsholm, Birkerød, Frederiksberg, Aalborg, Odder, Gentofte, Sønderborg, Kalundborg, Hjørring, Dragør, Lyngby, Odense, Kokkedal, Vanløse, Greve, Risskov, Esbjerg, Slagelse, Nykøbing Falster, Ishøj, Glostrup, Frederikssund, Hobro, Holstebro, Rudersdal, Svendborg, Farum, Hedensted, Ballerup, Køge, Kolding, Skanderborg, Søborg, Allerød, Aarhus, Hillerød, Solrød Strand, Viborg, Nørresundby, Roskilde, Silkeborg, og Korsør, .

  Click-and-collect ift. bakkemørtel er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

  Ved indkig i data står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger fx bakkemørtel tilbud og billig bakkemørtel. Man ser desuden som regel mennesker søge for eksempel bakkemørtel priser, køb bakkemørtel samt bakkemørtel online, plus de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

  Gode tilbud på bakkemørtel

  Det er jo ret så bekvemt for forbrugerne at analysere priser på billige bakkemørtel online på flere internet firmaer i Danmark, og for det har adskillige internet virksomheder set sig nødsaget til at nedskære prisen på bakkemørtel betydeligt, og ydermere yde portofri levering.

  Men det kan trods alt blive smart at sammenligne et par internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på bakkemørtel online forud for at du shopper, således at du er sikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg og Bygma.

  Du bør bare være omhyggelig med, at såfremt en forretning på nettet reklamerer billige bakkemørtel online på tilbud til en salgspris som er mystisk lav, bør det ofte være et fingerpeg om en snydagtig e-shop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket dækker folk imod bedrageriske e-shops.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at dække pengene til bakkemørtel i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved nicheforhandlere, men ikke de kendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Når man ser på søgedata står det markant, at internet shoppere mange gange leder efter eksempelvis køb bakkemørtel og bakkemørtel priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter fx bakkemørtel online, bakkemørtel tilbud og billig bakkemørtel.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

  Varianter: 6.6 % 5.1 %

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

  Mængder: 15 kg 1 ton 500 liter 1 kubikmeter 10 kg 1000 kg 500 kg 800 kg 20 kg 15 kg 1 m3 25 kg 25 kg

  Levering: afhentning trailer i bigbag hent selv løst leveret i løs vægt i sække vognlæs i poser

  Brands: Weber Lip Raw Scan Igelsø Skalflex

  Undersøg tidligere kunders synspunkter

  Trustpilot frembyder ret så ønskværdige løsninger til at se nøjere på flere andre brugeres anmeldelser og herved tilrådes det, at du besigtiger online forretningens kritik forud for at du shopper billige bakkemørtel online.

  Facebook tilbyder for øvrigt temmelig nyttige løsninger til at få kendskab til online butikkens kundetilfredshed. Derudover møder vi nogle netbutikker som giver folk mulighed for at give en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden må tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen køber billige bakkemørtel online hos en shop burde man helt sikkert betragte deres handelsbetingelser, det er dog oftest et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, siden det burde være en antydning af at online forretningen overholder den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen ofte overværes af fagmænd der mestrer retningslinjerne.

  Dette er en god chance for en håndsrækning, hvis du udsættes for problemer som følge af dit køb af bakkemørtel. For øvrigt støtter vi at køberen er klar over de mest relevante vilkår der kan influere på købet af bakkemørtel online, som fx den ombytningsrettighed virksomheden har.

  I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering, så man når som helst kan bekræfte sit køb af bakkemørtel, uagtet om man handler fra Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma eller Harald Nyborg.

  Lene P gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Mads Andersen gav 4 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Bente gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Anne Kristensen gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 tips til når du køber online
  1Mange internet firmaer tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmåder til bakkemørtel. En af de mest benyttede er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv afhenter dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig særligt ligetil, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmetode.
  2Forinden folk shopper billige bakkemørtel hos en shop kunne de ideelt set få overblik over netbutikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt. Herudover anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på købet af billige bakkemørtel online, som eksempelvis den returpolitik netshoppen kører med.
  3Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en orden, der beskytter os overfor snydagtige online firmaer. Som et alternativ burde du vælge et tilbud fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre betalingen af flere omgange.
  4Fragtperioden er ret så væsentlig i tilfælde af at du skal bruge din ordre om kort tid, så i det øjemed er det faktisk centralt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt ved bakkemørtel. Størstedelen af netshops i Danmark reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men som imidlertid regnes ud fra at du bestiller tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  5Det har vist sig at være super praktisk for alle og enhver at analysere priser online på billige bakkemørtel fra diverse internet selskaber, og altså frembyder utallige internet virksomheder fragt uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at prøve indtil flere online shops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, så man er på den sikre side med at antage den laveste pris.
  6Nogle enkelte internet varehuse byder på fragt uden omkostninger på bakkemørtel, men for det meste er det forbeholdt når du indkøber for en fastsat pris. Alternativt burde man tage den mest letkøbte form for levering, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden er oftest endda meget fremkommelig. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  7Generelt foreslår vi at se nærmere på om online virksomheden er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en sikring om at internet shoppen anerkender de officielle danske regler, samt at internet webshoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd der kender til de gældende regler. Forinden folk bestiller billige bakkemørtel hos en online virksomhed bør man for at være sikker se på virksomhedens forretningsvilkår.
  8Trustpilot bringer dig helt ærlige chancer for at fortolke forskellige eksisterende køberes vurderinger og derved er det fornuftigt, at du studerer webshoppens omtaler før du shopper billige bakkemørtel online. Facebook byder på ydermere egentlig relevante genveje til at få en idé om online webshoppens kundefokus.
  9Den prisbilligste leveringsmåde vil altid være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du lever nær e-handlens arbejdslager. Den type af levering kan være rigtig udslagsgivende om man absolut skal bruge bakkemørtel omgående. Alternativt så præsterer indtil flere online webshops fri fragt, men typisk kræves det at man køber for en fastsat sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk