Maabjerg

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 500 kg 20 kg 15 kg 800 kg 1 ton 1000 kg 25 kg 1 m3 25 kg

Levering: i bigbag vognlæs hent selv løst leveret i løs vægt i sække i poser trailer afhentning

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de kendte byggecentre.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af bakkegrus.
Flere byggekæder tilbyder et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot bakkegrus.
Der er variationer i salgspriserne på billige bakkegrus fra webshop til webshop. Nogle vil have de bedste priser, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De store byggemarkeder findes i hele landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det er det muligt at spare fragtomkostningen, samt samtidig hente varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra adskillige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af bakkegrus online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du køber bakkegrus online hos dem.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette formår de at yde ekstra kyndig hjælp fra mennesker med specialistviden i netop bakkegrus.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den grund skal du regelmæssigt undersøge vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at piske ned bedst som du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
2Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal få professionel hjælp til områder af arbejdet. Når du får assistance fra en fagperson er det en god idé at søge tilbud fra forskellige leverandører.
3Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer klar i god tid før du iværksætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig indkøbsseddel med det der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og derudover en nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver strategien.
5Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at gennemgå alle poster, og efterfølgende notere billige priser på dem én og én.
6Det er en god idé at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om omfangsrige byggerier. Nogle opgaver skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere viser det sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Der kommer stort set altid pludselige problematikker i forbindelse med omfangsrige projekter, og af den grund vurderes det vigtigt at man har afsat god nok tid i kalenderen, som bidrager til at man er sikker på at komme i mål.
8Du skal aldrig nogensinde forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
9Du må aldrig mangle udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fornuftigt at du har værktøjet parat når du iværksætter arbejdet. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
10I god tid inden at du går i gang med arbejdet må det være meget værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives ifald byggeriet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for planeten.
12Der er stribevis af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder anvendelig viden, særligt såfremt man bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er temmelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål angående bakkegrus

 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En masse online forhandlere giver nu til dags diverse forskellige billige fragtløsninger til bakkegrus. Den mest benyttede er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo vældig gnidningsløs, samt desuden tilmed den prisbilligste løsning til levering.

  Du bør tillige planlægge at få produkterne bragt hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver i regelen en smule mere bekostelig, men ydermere usædvanlig ukompliceret ift. bakkegrus online. Den billigste leveringsmåde er dog at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du lever nærved online firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på bakkegrus er jo rigtig relevant hvis du mangler produktet straks, så derfor er det fuldt ud meningsfuldt at man gransker den forventede leveringstid for bakkegrus. De fleste online forretninger – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på mange varenumre online, som nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastslået tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken pakket inden de pakkeansatte tager hjem.

  En hel del internet selskaber frembyder fragt uden betaling på bakkegrus online, men tit stiller det krav om at man aftager for en bestemt sum. Som alternativ bør man vælge den mindst kostelige leveringsform, som tit er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  Masser af netshops frembyder klik-og-hent hvor du handler billig bakkegrus hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Silvan. De giver eksempelvis click-and-collect på bakkegrus i disse områder:

  Gladsaxe, Kokkedal, København, Nørresundby, Odder, Slagelse, Køge, Silkeborg, Søborg, Varde, Virum, Lystrup, Aalborg, Greve, Holstebro, Taastrup, Nykøbing Falster, Esbjerg, Ikast, Jyllinge, Brabrand, Åbyhøj, Vanløse, Randers, Frederikssund, Rødovre, Charlottenlund, Frederiksberg, Albertslund, Vejle, Vordingborg, Lyngby, Hedensted, Holbæk, Thisted, Stenløse, Frederiksværk, Odense, Roskilde, Ishøj, Gentofte, Frederikshavn, Hørsholm, Brønderslev, Hillerød, Allerød, Højbjerg, Tårnby, Kolding, Herning, Grenaa, Risskov, Fredericia, Brøndby, Brønshøj, Aabenraa, Vallensbæk, Solrød Strand, Hobro, Dragør, Aarhus, Rønne, Herlev, Næstved, Svendborg, Ringsted, Helsingør, Struer, Middelfart, Haslev, Horsens, Viborg, Korsør, Rudersdal, Birkerød, Tilst, Lillerød, Hvidovre, Nakskov, Skive, Valby, Skanderborg, Sønderborg, Værløse, Nyborg, Ballerup, Glostrup, Nærum, Ølstykke, Farum, Hjørring, Haderslev, Hedehusene, og Kalundborg, .

  Klik-og-hent af bakkegrus er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker som regel leder efter eksempelvis bakkegrus tilbud og billig bakkegrus. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge eksempelvis bakkegrus priser, køb bakkegrus samt bakkegrus online, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Gode priser på bakkegrus

  Det er efterhånden rigtig let for alle og enhver at sammenholde priser på billige bakkegrus online på diverse e-forretninger, og herved har flere firmaer på nettet ikke kunne slippe for at reducere prisen på bakkegrus en hel del, og ovenikøbet byde på billig levering.

  Derfor kan det ikke desto mindre være lønsomt at analysere nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser på bakkegrus online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

  Du må blot være årvågen med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udbyder billige bakkegrus online for en pris som virker utrolig fremragende, så er det tit være et tegn på en snydagtig e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under en forordning, som assisterer dig som køber overfor uægte internet butikker.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere prisen på bakkegrus af flere omgange. Det foreslåes som regel i niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Når man kigger i tendenserne står det markant, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel bakkegrus tilbud og bakkegrus online. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere efterspørge fx billig bakkegrus, køb bakkegrus samt bakkegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 ton 25 kg 800 kg 500 kg 1000 kg 20 kg 1 m3 25 kg 15 kg

  Levering: i poser løst leveret i bigbag vognlæs hent selv trailer i sække i løs vægt afhentning

  Brands: Skalflex Weber

  Analyser tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot resulterer i fuldkommen strålende muligheder for at gennemrode diverse eksisterende køberes meninger og af den grund er det at foretrække, at du gennemgår online shoppens kritik inden du bestiller billige bakkegrus online.

  Facebook tilbyder endvidere egentlig troværdige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed. Herinde ser vi mange internet forretninger hvor kunder kan levere en omtale af virksomhedens service, som tillige burde udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige bakkegrus online på en internet virksomhed burde de når alt kommer til alt gennemgå butikkens vilkår, det er dog oftest ikke super spændende, især ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Et andet alternativ kan være at finde ud af om e-butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at webbutikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at online shoppen tit revurderes af jurister som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

  Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, ifald du får dilemmaer i processen med dit køb af bakkegrus. Tillige er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest centrale reglementer der gælder for købet af bakkegrus online, som for eksempel den returrettighed online butikken har.

  Her er det også relevant, at man stadigvæk sikrer ens kvittering, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af bakkegrus, uafhængig af om man har købt fra Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen eller XL-Byg.

  Lone gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Jesper Jørgensen gav 4 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Hans D gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Mads Poulsen gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Den billigste slags levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens lager. Den leveringsmåde kan være super vital når du behøver bakkegrus med det samme. Alternativt så tilbyder nogle e-butikker fragt uden betaling, men undertiden påkræves det at man aftager for en fastsat sum.
  2Det er jo efterhånden meget hensigtsmæssigt for folk at finde de bedste priser online på billige bakkegrus hos forskellige online forhandlere, og til gengæld lover en hel del internet handler i Danmark fragtfri levering. Det kan til hver en tid vise sig indbringende at eftergå forskellige online forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at antage den laveste pris.
  3Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet forretningen efterlever de danske retningslinjer, udover at webbutikken fra tid til anden vurderes af fagfolk der har megen viden om reglerne. Forud for at folk køber billige bakkegrus i en e-forhandler kunne man de facto kigge på butikkens handelsbetingelser.
  4En række netshops yder i øjeblikket mange forskellige billige fragtmetoder til bakkegrus. Et hit er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de bestilte produkter når det passer dig bedst. Den er altså meget smertefri, og oftest ligeledes den prisbilligste mulighed for levering.
  5Antal dages levering er jo ultra central om man har behov for dine nye produkter om få sekunder, og derfor er det i sandhed på sin plads at du undersøger den forventede leveringstid ved bakkegrus. Mange online firmaer giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, men det er afhængig af at ordren indsendes før et konkret tidspunkt.
  6Nogle enkelte online shops byder på levering uden gebyr på bakkegrus, men oftest påkræves det at du bestiller for en bestemt sum. Alternativt kan man vælge den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragttypen bliver gerne tillige usædvanlig problemfri. Den prisbilligste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  7Trustpilot tilbyder dig evigt fortræffelige løsninger til at sondere en lang række øvrige kunders domme og herved er det klogt, at du analyserer e-forhandlerens vurderinger forud for at du shopper billige bakkegrus online. Facebook genererer på samme måde rigtig sikre muligheder for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed.
  8Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en ordning, hvilket assisterer køber overfor falske netbutikker. Som et alternativ kan du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en periode.
  9Forinden folk shopper billige bakkegrus på en internet butik behøver man uden tvivl tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Herudover anbefales det at kunden er opmærksom på de vigtigste vilkår der kan have indvirkning på shopping af billige bakkegrus online, for eksempel den byttepolitik shoppen bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk