Maabjerg

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 15 kg 1 ton 1000 kg 500 kg 500 liter 800 kg 25 kg 20 kg 25 kg

Levering: i poser hent selv afhentning i bigbag vognlæs trailer i sække i løs vægt løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre har et enormt produktsortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot afretningssand.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du kan få information omkring afretningssand.
Hvis du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige afretningssand fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder gode priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder sælger varer fra talrige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af afretningssand online.
De udbredte byggecentre findes i hele landet, og pga. det har de fleste chancen for at købe online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undgå fragten, samt ovenikøbet have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er små firmaer, som typisk er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller afretningssand online fra deres webshop.
Forskellige webshops i små nicher er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du ekstra gode tilbud.
Diverse nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Herved får du formentlig en høj grad af god rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis afretningssand.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

afretningssand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en klar handlingsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
2I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen er det ret betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Ved udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. Derfor skal du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke pludselig starter med at vælte ned i samme sekund som du er gået i gang med dit krævende byggeprojekt.
4Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst når der er tale om omfangsrige byggeopgaver. Større opgaver gør krav på flere mennesker. Dertil viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
5Der kommer stort set altid utidige problemstillinger når det handler om svære opgaver, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at der er afsat en del plads i planen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål.
6Du kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få hvis byggeriet er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
7Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og herefter søge sig frem til prisen på dem én og én.
8Der er utrolig mange guides og videoer på nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er kilde til store mængder konstruktiv viden, særligt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
9Husk at reflektere over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Forudsat at du benytter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
10Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
11Potentielt kan det blive væsentligt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar forud for at du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Tit kan det vise sig afgørende at have udstyret tilgængeligt inden du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at påregne de tilhørende udgifter i din økonomi.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er yderst imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål om afretningssand

 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvad er afretningssand?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  Temmelig mange outlets på nettet giver heldigvis et hav af forskellige billige former for fragt til afretningssand. En af de mest benyttede er i vore dage afhentningssteder, og så henter du bare ordren den dag der passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig praktisk, samt oftest desuden den mest letkøbte form for fragt.

  Du burde omvendt påtænke at få pakken leveret hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Den viser sig i regelen et hak mere bekostelig, men ydermere ret nem ift. afretningssand online. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter pakken, som desværre forudsætter at du er med kort afstand til internet shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på afretningssand kan vise sig at være ualmindeligt vigtig forudsat man absolut skal bruge ordren inden for få dage, og derfor er det bestemt på sin plads at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering for afretningssand. Temmelig mange outlets på nettet – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, som er betinget af at ordren køres igennem forinden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted før lagerpersonalet får fri.

  Enkelte internet shops præsterer fragt uden betaling på afretningssand online, men i reglen er det forudsat at man aftager for en fastsat pris. Derudover kunne man beslutte sig for den billigste slags levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

  De store byggemarkeder foreslår afhentning hvor man handler billig afretningssand på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De giver for eksempel click-and-collect på afretningssand i disse områder:

  Sønderborg, Aalborg, Aarhus, Herning, Nørresundby, Hedehusene, Rudersdal, Lystrup, Hjørring, Albertslund, Holbæk, Søborg, Åbyhøj, Brønderslev, Farum, Fredericia, Vejle, Kolding, Charlottenlund, Gladsaxe, Brabrand, Kokkedal, Køge, Nakskov, Skanderborg, Allerød, Nærum, Værløse, Hvidovre, Silkeborg, Brønshøj, Helsingør, Vordingborg, Hillerød, Haslev, Brøndby, Greve, Taastrup, Hedensted, Højbjerg, Kalundborg, Jyllinge, Risskov, Aabenraa, Ringsted, Odder, Varde, Ballerup, Svendborg, Ølstykke, Korsør, Randers, Dragør, Herlev, Holstebro, Solrød Strand, Tilst, Vallensbæk, Hørsholm, Frederikssund, Ikast, Rønne, Hobro, Frederiksværk, Thisted, Gentofte, Middelfart, Viborg, København, Glostrup, Stenløse, Struer, Birkerød, Haderslev, Lillerød, Rødovre, Grenaa, Roskilde, Virum, Valby, Nykøbing Falster, Vanløse, Lyngby, Esbjerg, Frederikshavn, Tårnby, Frederiksberg, Nyborg, Slagelse, Skive, Horsens, Odense, Ishøj, og Næstved, .

  Klik-og-hent ift. afretningssand er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

  Ved indkig i data står det markant, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis afretningssand online og afretningssand tilbud. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge eksempelvis billig afretningssand, afretningssand priser samt køb afretningssand, plus de store byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

  Spar penge på afretningssand

  Det er i dag ret enkelt for enhver at finde frem til tilbud på billige afretningssand online fra diverse webbutikker, og derved har utallige internet forhandlere set sig nødsaget til at sænke prisniveauet på afretningssand helt i bund, og ovenikøbet yde gratis levering.

  Til gengæld kan det imidlertid være indbringende at prøve flere butikker på nettet efter tilbud og udsalg på afretningssand online forud for at du gennemfører dit køb, så du er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

  Man må imidlertid være opmærksom på, at når en online butik tilbyder billige afretningssand online til salg for en pris der kan virke grænseløst fremragende, kan det ofte være en indikator for en bedragerisk internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af et lovbud, hvilket redder dig som kunde imod fup webshops.

  Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at klare betalingen af afretningssand over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk som regel kigger efter blandt andet afretningssand tilbud og afretningssand priser. Derudover oplever vi mange gange folk søge efter blandt andet billig afretningssand, afretningssand online samt køb afretningssand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 1000 kg 500 kg 1 m3 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 500 liter 25 kg 1 kubikmeter 20 kg 10 kg 15 kg

  Levering: hent selv i løs vægt i bigbag løst leveret i sække i poser afhentning vognlæs trailer

  Analyser tidligere kunders meninger

  Trustpilot præsterer super pæne genveje til at sondere en stor gruppe aktuelle forbrugeres iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer internet firmaets omtaler inden du shopper billige afretningssand online.

  Facebook indebærer for øvrigt i højeste grad solide chancer for at få en idé om e-butikkens troværdighed. Tilmed er der faktisk online outlets som gør det muligt at sammensætte en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde må benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Inden folk handler billige afretningssand online hos en e-forhandler kan de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma og Davidsen.

  En nemmere løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er et signal om at netshoppen anerkender gældende dansk lovgivning, samt at online forhandleren en gang i mellem besøges af sagkyndige der er inde i reglerne på området.

  Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes problemer med din shopping med afretningssand. Endvidere anbefales det at køberen er sat ind i de væsentligste forhold der influerer på købet af afretningssand online, fx den returrettighed shoppen garanterer.

  På grund af dette er det tilmed relevant, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af afretningssand, uagtet om man har bestilt hos Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

  Thomas Nielsen gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Anne E gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Louise gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Camilla Hansen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 tips til din online shopping
  1Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en retningslinje, hvilket forsvarer kunden imod snydagtige e-butikker. Som en anden løsning bør du overveje et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale omkostningerne senere.
  2Nogle enkelte webbutikker frembyder gratis levering på afretningssand, men for det meste er det forudsat at der aftages for et konkret beløb. Derudover kan du tage den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen er i mange tilfælde ydermere usædvanlig smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne.
  3Det er jo usædvanlig let gængeligt for enhver at prissammenligne online på billige afretningssand på tværs af online butikker, og så lover adskillige online shops gratis levering. Det kan til hver en tid blive indbringende at efterprøve en række online selskaber efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
  4En stor portion internet firmaer giver nu om stunder alverdens billige leveringstyper til afretningssand. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtformen er jo meget fleksibel, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsform.
  5Den mest prisbevidste form for fragt vil utvivlsomt være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du har bopæl nærved webshoppens tilholdssted. Den leveringsudgave er naturligvis rigtig væsentlig forudsat vi behøver afretningssand nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere online forretninger fragt uden gebyr, men undertiden kun såfremt der bestilles for en bestemt pris.
  6Fragtperioden er selvfølgelig ret så bestemmende hvis vi har behov for produktet straks, så derfor er det i sandhed klogt at du finder den forventede leveringstid ved afretningssand. Temmelig mange internet selskaber stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på flere varenumre, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  7Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, siden det bør være et sympol på at netshoppen efterlever de gældende danske regler, og at online webshoppen nu og da besigtiges af jurister som kender vilkårene. Forinden nogen bestiller billige afretningssand på en butik på nettet behøver de på en vis måde gennemgå butikkens vilkår.
  8Trustpilot yder nogenlunde gode chancer for at efterse en hel del øvrige forbrugeres observationer og derved er det smart, at du studerer e-forhandlerens kritik inden du handler billige afretningssand online. Facebook tilbyder dig ligeledes nogle værdifulde løsninger til at få indsigt i internet shoppens kundetilfredshed.
  9Inden nogen shopper billige afretningssand hos en webbutik kunne man helt sikkert bese shoppens vilkår, det er dog i reglen et omfattende arbejde. Ligeledes tilråder vi at man er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der er gældende for købet af billige afretningssand online, til eksempel hvilken bytteret internet selskabet kører med.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk