Maabjerg

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 25 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 kg 800 kg

Levering: i sække løst leveret vognlæs i bigbag hent selv trailer afhentning i løs vægt i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot afretningsgrus.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige afretningsgrus hos de forskellige online byggekæder. En del har lave priser, hvorimod nogle har faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Du bør kende de betingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne selv. Dette er navnligt muligt hos de gængse byggecentre.
For nogle er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få information omkring afretningsgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra talrige leverandører, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af afretningsgrus online.
De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har de fleste adgang til at handle online og hente varerne personligt. Takket være dette er det muligt at spare leveringsgebyret, samt endda hente produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber afretningsgrus online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede webshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. På grund af det kan du opleve super god vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis afretningsgrus.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du opstarter dit byggeprojekt kan det være ultra vigtigt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet plan, der dikterer hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
3Der kan findes en hel del hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube tilbyder enormt meget brugbar information, især ifald du benytter den engelske version.
4Det er vigtigt at have et budget for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det må være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan nedfælde beløbet for hver enkelt.
5Det viser sig af stor betydning at du har de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du indleder dit arbejde. Du har fordel af at forfatte en simpel note som samler de materialer som er nødvendige, og efterfølgende efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at du har det hele.
6Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når der er tale om store byggeprocesser. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden bør det være bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
7Du bør aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte vil det vise sig essentielt at du har det ved hånden akkurat som du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at påregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
8Der kommer stort set altid utidige hovedpiner når det gælder avancerede byggeprojekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at der afsættes god plads i handlingsplanen, som gør at man kan være selvsikker på at komme i mål.
9Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedssko der skåner dig mod mulige uheld. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
10Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en professionel til områder af byggeriet. Når du ønsker hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige virksomheder.
11Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at projektet influerer positivt på naturen.
12Ved udendørs projekter har vind og vejr meget at sige. Af den årsag skal du jævnligt se udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det store byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggeshops
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Størstedelen af e-forhandlere tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige fragtløsninger til afretningsgrus. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente dine nye varer når du har tid. Muligheden er nemlig virkelig overkommelig, samt ofte tillige den billigste form for levering.

Du kan alternativt forsøge at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er typisk et hak mere bekostelig, men ligeledes meget enkel med afretningsgrus online. Den mest letkøbte leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du er lige ved e-forhandlerens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på afretningsgrus kan i nogle tilfælde være ekstremt aktuel forudsat man behøver din pakke nu og her, så af den grund er det relativt meningsfuldt at man undersøger den anslåede leveringsdato på afretningsgrus. Flere online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, som trods alt er betinget af at orden realiseres forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klar forinden de lageransatte holder fyraften.

En række internet selskaber lover fragt uden betaling på afretningsgrus online, men oftest kun ifald der bestilles for en konkret pris. I øvrigt skal du gribe den mest prisbevidste fragtløsning, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En række webbutikker yder afhentning hvor du bestiller billig afretningsgrus online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på afretningsgrus i disse byer:

Odense, Åbyhøj, Tilst, Risskov, Svendborg, Skive, Thisted, Hvidovre, Lystrup, Hedehusene, Rødovre, Aarhus, Gladsaxe, Kolding, Brønderslev, Virum, Charlottenlund, Hedensted, Viborg, Hørsholm, Roskilde, Aalborg, Struer, Holbæk, Brønshøj, Tårnby, Grenaa, Odder, Kokkedal, Ølstykke, Frederiksberg, Helsingør, Birkerød, Frederiksværk, Hjørring, Nakskov, Gentofte, Hobro, Aabenraa, Korsør, Dragør, Næstved, Silkeborg, Haslev, Nørresundby, Vanløse, Allerød, Køge, Herlev, Albertslund, Brabrand, Vallensbæk, Horsens, Ishøj, Hillerød, Nykøbing Falster, Vordingborg, Vejle, Solrød Strand, Herning, Taastrup, Greve, Rudersdal, Brøndby, Nærum, København, Lillerød, Stenløse, Lyngby, Sønderborg, Valby, Højbjerg, Middelfart, Esbjerg, Frederikshavn, Værløse, Skanderborg, Ringsted, Randers, Ikast, Søborg, Ballerup, Kalundborg, Glostrup, Haderslev, Rønne, Farum, Jyllinge, Fredericia, Frederikssund, Varde, Slagelse, Holstebro, og Nyborg, .

Klik-og-hent ift. afretningsgrus er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. køb afretningsgrus og billig afretningsgrus. Foruden dette ser vi som regel folk søge bl.a. afretningsgrus online, afretningsgrus tilbud samt afretningsgrus priser, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Gode priser på afretningsgrus

Det er særdeles overkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser på billige afretningsgrus online i blandt forskellige internet forretninger, og følgelig har de fleste online shops været nødt til at tvinge udsalgspriserne på afretningsgrus en hel del, og ydermere love billig fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig profitabelt at udforske et par forskellige e-forhandlere efter tilbud og udsalg på afretningsgrus online inden du bestiller, således at du er sikret at indhente den billigste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en internet virksomhed afsætter billige afretningsgrus online til en udsalgspris der virker umådelig billig, kan det undertiden være en varsel om en fup netshop. Bestillinger med kort er trods alt indbefattet af et lovbud, hvilket dækker en imod uærlige shops på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil afdrage regningen på afretningsgrus over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere ofte leder efter for eksempel afretningsgrus tilbud og afretningsgrus online. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis køb afretningsgrus, billig afretningsgrus og afretningsgrus priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

God webshop” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 20 kg 500 kg 25 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 15 kg

Levering: trailer vognlæs i poser i bigbag i løs vægt afhentning hent selv i sække løst leveret

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot frembringer ultra nyttige muligheder for at kontrollere en hel del andre køberes tanker og derfor stiller vi forslag om, at du eftersøger online virksomhedens kritik forinden du køber billige afretningsgrus online.

Facebook byder på ligeledes tilpas fremragende genveje til at få et kig ind i e-handlens popularitet. Herinde er der endda online firmaer som giver kunderne mulighed for at notere en omtale af virksomhedens service, som ydermere bør drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige afretningsgrus online på en internet handler bør man i reglen gennemgå shoppens handelsbetingelser, det er dog tit et omfattende projekt, i særdeleshed ved de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at granske om e-handlen er godkendt af e-mærket, da det længe har været en angivelse af at internet forretningen forstår de gældende danske regler, udover at e-forhandleren fra tid til anden revurderes af eksperter som har indsigt i reglerne på området.

Desuden får du chance for en håndsrækning, for så vidt du møder udfordringer i processen med dit indkøb af afretningsgrus. Tillige anbefaler vi at køberen er hensynstagende til de fundamentale regler der kan have indflydelse på købet af afretningsgrus online, som for eksempel den returpolitik virksomheden tilbyder.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af afretningsgrus, ligegyldig om man har handlet hos 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Pia T gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Tina gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Lene Knudsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Mads gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til indkøb via nettet
1Det er i dag virkelig let gængeligt for alle at sammenligne tilbud online på billige afretningsgrus i blandt diverse butikker på nettet, og herved præsterer de fleste internet butikker levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid vise sig tiden værd at se nærmere på diverse butikker på nettet efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.
2Trustpilot medfører evigt troværdige muligheder for at efterse en række eksisterende forbrugeres tanker og derved støtter vi, at du undersøger online webshoppens bedømmelser før du køber billige afretningsgrus online. Facebook frembyder på samme måde aldeles fordelagtige løsninger til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus.
3Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det kan være et fingerpeg om at online webshoppen forsvarer dansk lovgivning, samt at internet virksomheden lejlighedsvis monitoreres af fagmænd der har megen viden om vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige afretningsgrus i en forretning på nettet bør de sådan set studere deres handelsaftale.
4Den billigste leveringsmanér vil altid være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du er med kort afstand til online firmaets tilholdssted. Den leveringstype kan være yderst vital i tilfælde af at vi mangler afretningsgrus nu og her. Alternativt så tilbyder enkelte online varehuse levering uden gebyr, men i reglen er det forudsat at der indkøbes for en fastsat sum.
5Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en ordning, der værner køberen imod bedrageriske outlets på nettet. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere prisen over et længere tidsrum.
6Fragtperioden er jo meget relevant når man skal bruge pakken inden for få dage, og herved er det selvsagt relevant at vi checker det forventede leveringstidspunkt for afretningsgrus. En stor portion internet firmaer frembyder billig 1 hverdags levering på en hel del produkter, men som ikke desto mindre afhænger af at du bestiller forinden et fast tidspunkt.
7Før nogen handler billige afretningsgrus i en internet webshop bør de altid kigge på netbutikkens betingelser, men det er bare ikke særlig sjovt. Desuden er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende betingelser der er gældende for shopping af billige afretningsgrus online, eksempelvis hvilken returneringsret internet virksomheden garanterer.
8Nogle forretninger på nettet yder fri fragt på afretningsgrus, men i mange tilfælde stiller det krav om at der aftages for et konkret beløb. Ellers skal du udse dig den billigste fragtmetode, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop. Muligheden er gennemsnitligt ligeledes i høj grad ligetil. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
9En hel del internet butikker giver nu om stunder en lang række forskellige billige former for levering til afretningsgrus. En af de mest moderne er i øjeblikket pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig yderst smart, og desuden tilmed den prisbilligste form for levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk