Maabjerg

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: blå grå hvide

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 10 kg 1 m3 1 ton 20 kg 15 kg 800 kg 25 kg 500 liter 500 kg 15 kg 1000 kg

Levering: i sække i bigbag løst leveret vognlæs afhentning trailer i løs vægt hent selv i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en netbutik, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af ærtesten.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige ærtesten hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot ærtesten.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke firmaets regler.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente produkterne personligt. Dette er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og i kraft af det har man chancen for at handle online og hente produkterne selv. Derved har man valget om at spare fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De velkendte byggekæder sælger varer fra diverse nichebutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af ærtesten online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens små butikker er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler ærtesten online på deres side.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du få ekstra konstruktiv assistance fra nogle der er specialister i lige præcis ærtesten.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ærtesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

ærtesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggerier. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt må det blive bedre og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Det kan vise sig fundamentalt at du har de presserende byggematerialer parat forinden du går i gang med byggeriet. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste indeholdende alle de ting du skal bruge, og så granske hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
3I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have et regnskab for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det bør være fornuftigt at kortlægge alle poster, og så nedfælde den billigste pris på dem en ad gangen.
4I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet hvis projektet bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
5Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
6Der viser sig jævnligt utidige bump på vejen i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vil det være vigtigt at man har afsat en god portion plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
7Ved projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Således skal du hyppigt undersøge vejrprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på det krævende byggeprojekt.
8Det bør overvejes hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde sikre dig professionel hjælp til områder af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel assistance er det normalt at få forslag fra diverse firmaer.
9Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være smart at du har værktøjet parat forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør huske at tage højde for disse udgifter i økonomien.
10Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
11Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder nyttig info, navnligt hvis du leder på engelsk.
12Længe før du opstarter byggeriet må det være vanvittigt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er yderst overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er hamrende overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål angående ærtesten

 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad er ærtesten?
 • Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

  En hel del internet forretninger frembyder nu til dags en række forskellige billige leveringsmodeller til ærtesten. Førstevalget hos mange er p.t. pakkeshoppen, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo vældig ukompliceret, samt endda tilmed den mest letkøbte fragtform.

  Du bør endvidere afveje for og imod at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig mange gange en kende dyrere, men lige så vel i høj grad praktisk med ærtesten online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på ærtesten er naturligvis temmelig vital i tilfælde af at man behøver dine nye produkter om kort tid, og herved er det temmelig essentielt at vi ser nærmere på den estimerede leveringsdato for ærtesten. Temmelig mange online varehuse – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som alligevel er betinget af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent før lagermedarbejderne drager hjemad.

  Flere e-forretninger i Danmark lover gebyrfri levering på ærtesten online, men oftest kun hvis der aftages for en konkret pris. I øvrigt kunne man overveje den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  En stor portion webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig ærtesten online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på ærtesten i følgende byer:

  Åbyhøj, Struer, Stenløse, Rønne, Vordingborg, Køge, Ringsted, Brøndby, Slagelse, Risskov, Frederiksberg, Aabenraa, Nakskov, Viborg, Hobro, Valby, Tårnby, Nykøbing Falster, Odder, Frederikshavn, Gentofte, Nyborg, Helsingør, Horsens, Frederikssund, Ishøj, Hedensted, Charlottenlund, Sønderborg, Albertslund, Haslev, Vejle, Værløse, Skanderborg, Hørsholm, Kalundborg, Lystrup, Greve, Hedehusene, Skive, Varde, Virum, Birkerød, Korsør, Solrød Strand, Lillerød, Esbjerg, Vanløse, Kolding, København, Jyllinge, Aalborg, Middelfart, Holstebro, Odense, Svendborg, Glostrup, Ølstykke, Hjørring, Herlev, Tilst, Næstved, Vallensbæk, Ikast, Herning, Fredericia, Gladsaxe, Brabrand, Frederiksværk, Lyngby, Aarhus, Højbjerg, Nærum, Thisted, Holbæk, Nørresundby, Rudersdal, Allerød, Hillerød, Roskilde, Silkeborg, Rødovre, Taastrup, Kokkedal, Haderslev, Hvidovre, Farum, Søborg, Dragør, Grenaa, Brønshøj, Brønderslev, Randers, og Ballerup, .

  Afhentning for ærtesten er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at online shoppere tit søger eksempelvis ærtesten online og køb ærtesten. Vi ser derudover ofte online shoppere kigge efter eksempelvis billig ærtesten, ærtesten priser og ærtesten tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Tilbud på ærtesten

  Det har vist sig at være ret nemt for forbrugerne at finde tilbud på billige ærtesten online på diverse e-butikker, og med det motiv har de fleste e-butikker set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på ærtesten markant, og derudover byde på portofri levering.

  Det kan alligevel vise sig gavnligt at kontrollere enkelte internet webshops efter udsalg og tilbud på ærtesten online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skråsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan og XL-Byg.

  Man skal trods alt være omhyggelig med, at når en internet shop annoncerer billige ærtesten online for en udsalgspris som anses for uendeligt lav, bør det mange gange være et signal om en bedragerisk internet forhandler. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af en orden, som værner dig som kunde imod fup e-shops.

  Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere prisen på ærtesten i flere bidder. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis ærtesten tilbud og billig ærtesten. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter fx ærtesten online, ærtesten priser samt køb ærtesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  God webshop” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: blå hvide grå

  Mængder: 500 liter 800 kg 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 10 kg 500 kg 15 kg 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 15 kg

  Levering: i poser i bigbag i sække løst leveret hent selv i løs vægt trailer afhentning vognlæs

  Tjek tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot medfører en række anstændige genveje til at undersøge en hel del nuværende køberes tanker og derved anbefaler vi, at du verificerer online forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige ærtesten online.

  Facebook yder desuden flere passelige chancer for at få indsigt i e-forhandlerens kundetilfredshed. Derudover møder vi faktisk butikker på nettet som tilbyder folk at frembringe en evaluering af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige ærtesten online hos en webshop burde de utvivlsomt overveje e-butikkens handelsaftale, dog er det naturligvis ikke super spændende, specielt hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at se hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, som typisk er en erklæring om at internet forhandleren efterfølger de officielle regler, udover at e-firmaet en gang i mellem evalueres af sagkyndige der har ekspertise inden for lovene på området.

  Desuden får du chance for at blive hjulpet, når du oplever dilemmaer i processen med dit køb af ærtesten. Ligeledes er det prisværdigt at køberen er vidende om de primære bestemmelser der kan have indvirkning på købet af ærtesten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.

  Her er det desuden vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne vidne om købet af ærtesten, hvad end man køber fra Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus eller 10-4.

  Morten Mortensen gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Hanne Mortensen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Maria H gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Louise Larsen gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot tilbyder dig nogle værdifulde løsninger til at betragte mange nuværende kunders domme og på grund af dette foreslåes det, at du evaluerer e-butikkens anmeldelser inden du handler billige ærtesten online. Facebook resulterer i desuden uden sammenligning gavnlige genveje til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
  2Det er efterhånden særligt smertefrit for enhver at finde tilbud online på billige ærtesten hos flere online forretninger, og med det motiv garanterer adskillige forretninger på nettet fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel vise sig lukrativt at checke en række butikker på nettet efter billige priser før du bestiller, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
  3Forud for at nogen køber billige ærtesten hos en online forretning kan man i og for sig løbe igennem e-shoppens betingelser, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. I øvrigt rekommanderer vi at køber er klar over de mest essentielle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige ærtesten online, som fx hvilken ombytningsrettighed shoppen garanterer.
  4Flere online butikker lover fragt uden omkostninger på ærtesten, men i de fleste tilfælde kræver det at der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt bør du vælge den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Løsningen bliver gerne desuden ret så smertefri. Den mest billige løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  5Leveringstiden kan være usædvanlig bestemmende forudsat man absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det skam afgørende at du kontrollerer leveringstiden for ærtesten. De fleste e-forretninger yder billig levering på næste hverdag på en lang række varer, men som trods alt forudsætter at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  6En hel del netbutikker i Danmark yder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsformer til ærtesten. En af de mest almindelige er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når du har lyst. Leveringstypen er jo ret simpel, og endda derudover den mindst kostelige leveringsmetode.
  7Den mest letkøbte leveringsmanér vil altid være at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du bor med kort afstand til internet butikkens lager. Den fragttype kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig såfremt man absolut skal bruge ærtesten om kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte online butikker fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kræver det at du handler for en bestemt pris.
  8Vi slår generelt et slag for at bemærke om webshoppen er e-mærket medlem, siden det længe har været et kendetegn for at online shoppen forsvarer de officielle danske regler, samt at internet webshoppen af og til vurderes af sagkyndige som er meget bekendte med reglementet på området. Før nogen handler billige ærtesten i en online virksomhed kunne de til hver en tid sætte sig ind i dens betingelser.
  9Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under et regulativ, der begunstiger folk overfor svindlende firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge et tilbud som fx ViaBill, ifald du ønsker at honorere betalingen over en længere periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk